Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne feb 11, 2007 7:18 pm

Ta vikend sem se spustil malo v obdelavo videa in sicer z programom Adobe After Effects 7 PRO, ki ga uporablja veliko profijev. Za začetnika je zadeva kljub tutorials-om prava muka. Moč in efekti, ki jih omogoča program so naravnost neverjetni.
Malo za hobi, sem se odločil, da letos napravim kakšen predstavitveni video avtomobila samo z sliko in glasbo, ker ko gledam te slovenske "kvazi" teste, mi gre naravnost na bruhanje. Referenca kadrov, kaj snemati, izbira glasbene podlage, mi je Top gear in Motor Vision -VOX.
Borih 12 sekund sem pacal celo nedeljo. Prosim za mnenja ? :)
www.freeweb.siol.net/ssvajger/test.avi
Čakam na menjavo tudi kamere z HD 1080i resolucijo in ročnim nastavitvam, trenutna mala DV res bolj slabo opravi delo.
Vem,da bi bil bolje če bi šel okoli avtomobila za 180 stopinj in si tudi načrtal pot okoli njega, glasbo bolje tempiral, etc, vendar sem že zgubljal živce za danes... :)

LP

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Ne feb 11, 2007 7:27 pm

Fajn!
Kaj pa napre :?:
Slika

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ Ne feb 11, 2007 7:29 pm

za začetek dobro :D le tko naprej ;)

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne feb 11, 2007 7:35 pm

Bo bo, nekaj kadrov iz dvorišča še imam.... :lol:
So kar zanimivi in bom te zmontiral drugi teden. Drugače pa je kolegov TT že prispel, tako da treba splanirati, kaj, kako in kje bomo snemal. Žal bo to še z staro malo DV kamero, tako da.....

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne feb 11, 2007 7:37 pm

lol, TomyBoy, a ves da sva se mi2 s pehtrenom tud spravla en predstavitveni filmcek delat :D Bomo vidl ce bo kej ratal, začetek je tko kot da bo cela zgodba v filmu :D

srečno ;)

Uporabniški avatar
stomic
Novinec

Kraj: H-town

Napisal/-a stomic Ne feb 11, 2007 7:37 pm

Tomy fuuul noro! Edino mogoče k avto kaže mal preveč slika poskakuje pa se tiste prave lepote ne vidi :P

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne feb 11, 2007 7:41 pm

Hvala, kot pravim to je vse v grobem, posneto tako z idejo, vendar takoj vidiš, da oprema niti pod razno ni dorasla temu kar bi ti hotel. Sam pa si še manj dorasel tako zahtevnemu programu, kot je ta od ADOBE. Vendra bo že, kot pravijo, vaja dela mojstra.. :)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne feb 11, 2007 7:47 pm

ja za začetek je odlično ne :) Upam, da ti čimperej uspe brez tega da izgubiš vse živce zravn :) ;)

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren Ne feb 11, 2007 11:29 pm

W|zz je napisal/-a:lol, TomyBoy, a ves da sva se mi2 s pehtrenom tud spravla en predstavitveni filmcek delat :D Bomo vidl ce bo kej ratal, začetek je tko kot da bo cela zgodba v filmu :D

srečno ;)

Ja sva :) ideja je dobra, sam me zafrkava program za obdelovanje. Pa bi bilo bolje še enkrat posnet vse skupaj, ker je bla tudi kamera bolj poden. :lol:

Tomyboy upam da bomo videli še kakšno nadaljevanje... :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov