Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Po feb 19, 2007 2:14 pm

Lj pri mojmu je na vratih nalepka z dovoljenimi dimenzijami in 235/40/17 je dovoljena. Pa še daš BMW pokrovčke na feltne in to je to. če nimaš nalepke jo kupi na avto aktivu, okoli 500sit je bla se mi zdi.
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
Ziggy
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ziggy Po feb 19, 2007 3:10 pm

DDDD je napisal/-a:Lj pri mojmu je na vratih nalepka z dovoljenimi dimenzijami in 235/40/17 je dovoljena. Pa še daš BMW pokrovčke na feltne in to je to. če nimaš nalepke jo kupi na avto aktivu, okoli 500sit je bla se mi zdi.

Pa res, te nalepke pa sploh opazu nisem. Kere gume maš pa gor če ni skrivnost, pa ker razred H ali V?

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Po feb 19, 2007 3:13 pm

Jzt mam 225/45/17 good year eagle f1.
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
kamikaza00
Novinec

Kraj: rogaška slatina

Napisal/-a kamikaza00 Po feb 19, 2007 4:11 pm

res lep,veliko varnih km :!: ;)
crx delsol vti

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Po feb 19, 2007 5:39 pm

Ziggy je napisal/-a:
DDDD je napisal/-a:Lj pri mojmu je na vratih nalepka z dovoljenimi dimenzijami in 235/40/17 je dovoljena. Pa še daš BMW pokrovčke na feltne in to je to. če nimaš nalepke jo kupi na avto aktivu, okoli 500sit je bla se mi zdi.

Pa res, te nalepke pa sploh opazu nisem. Kere gume maš pa gor če ni skrivnost, pa ker razred H ali V?

Za feltne moraš met tuv, da pašejo gor na tvoj avto in potrdilo od pooblaščenega servisa bmw za dimenzijo gume. Gor pa lahko stlačiš garantirano do mere 225/40 18.
To o nekih nalepkah so pa samo floskule. Ne mislit, da so ti ljudje na lpp-ji glih taki idioti, da ne prepoznajo katere feltne so original za bmw in katere ne, ampak takoj vidijo če je feltna kvalitetna ali ne in te pol na podlagi tega j.bejo ali pa ne.
Ne bit prepameten ampak naredi stvari, kot je treba.

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Po feb 19, 2007 6:04 pm

Thor je napisal/-a:
Ziggy je napisal/-a:

Za feltne moraš met tuv, da pašejo gor na tvoj avto in potrdilo od pooblaščenega servisa bmw za dimenzijo gume. Gor pa lahko stlačiš garantirano do mere 225/40 18.
To o nekih nalepkah so pa samo floskule. Ne mislit, da so ti ljudje na lpp-ji glih taki idioti, da ne prepoznajo katere feltne so original za bmw in katere ne, ampak takoj vidijo če je feltna kvalitetna ali ne in te pol na podlagi tega j.bejo ali pa ne.

Nalepko dat gor če že ima slučajno dimenzijo gum katere bo mel na felni gor,pa sploh ne rabi homologacije delat.Policaj pa ne bo šel gledat če so felne orginal al ne,lahko rečeš da so star model in ne bo šel za 20 let nazaj gledat kake felne so ble pri bmw-ju.Edino če ti reče da jih moraš dol vzet,pa ti jih pregleda z notranje strani...

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Po feb 19, 2007 6:14 pm

Feltne pa gume homologirat druge ni.
pa po možnosti tist mahagoni zamenat s kakim uluminijem. :jy
Zadnjič spremenil Paris, dne Po feb 19, 2007 6:42 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Ziggy
Novinec

Napisal/-a Ziggy Po feb 19, 2007 6:20 pm

Thor je napisal/-a:
Ziggy je napisal/-a:

Nalepka je bla mišljena tista na vratih. Jest se ne bom neki jebu pa izgovarju pred policaji, samo če nimam homol. kartončka in ker nameravam dat gor dimenzijo gum, ki jo mam tud napisano na nalepki pri vratih , pol pa najbrž ne rabm delat homologacije-sej na LPP ti itak vpiše dimenzijo pnevmatike ne pa znamke feltne, koga pol briga al mam jest gor bmw nalepko al pa ne.

Uporabniški avatar
Ziggy
Novinec

Napisal/-a Ziggy Po feb 19, 2007 6:25 pm

Paris je napisal/-a:Feltne pa gume homologirat druge ni.
pa po možnosti tist mahagoni zamenet s kakim uluminijem. :jy

Men je pa kr všeč tist "mahagonij", čeprav ni nič drugega v avtu lesenega. Ampak tud aluminijastega ni, tko da bom najbrž kr pustu

Uporabniški avatar
simy11
Nov uporabnik

Kraj: vuzenica

bmw BODI MALO WAZN

Napisal/-a simy11 Po feb 19, 2007 6:34 pm

ja bmw je ze zakon
lep je tvoj nimas kaj
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov