Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne mar 25, 2007 12:51 pm

Acid lep vagen, samo vseeno malo težko verjamem, da ko se vsedeš v avto, da je guma in blatnik poravnana...obstajata dve možnosti, ali si se preklemano močno zredil ali pa so fedri zelo mehki :lol:

no pa le tako naprej 8)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 26, 2007 8:31 am

Hahaha moz, tu se pa vedno nasmejem.

Meni tudi opticno ne zgleda kaj nizje, kolko cvenka si pa podaril prodajalcu ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Po mar 26, 2007 9:31 am

Serbus Acid,

Tudi meni se žal ne zdi kaj dost nižji, bi blo kr boljše, da bi $$$ za gewinde potočo ;)
Zadnjič spremenil none, dne Po mar 26, 2007 10:31 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po mar 26, 2007 10:29 am

acid ni važn je nižji ni nižji...bomo se kmalu videli po šovih pa nam boš pokazal in dokazal...

p.s. avtek je še zmer hot...

Uporabniški avatar
cr33p
Novinec

Napisal/-a cr33p Po mar 26, 2007 10:49 am

Zgleda lepo!
Precej me moti le to, da je pri vseh VAG tovarniskih sportnih podvozjih spredaj avto premalo spuscen. Se kak cm mu nebi skodilo - isti problem imam jaz na ibizi.

Sicer pa imas enega lepsih Golfov tle gor ;)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po mar 26, 2007 3:22 pm

Hvala vsem za pohvale in tudi seveda za graje, jaz vem da sem se dobro odločil in da mi niti malo ni žal, za tale poseg. Proti prej je kot bi rekel ena proti sto =I
Zadnjič spremenil acid, dne Po mar 26, 2007 3:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Po mar 26, 2007 3:23 pm

Courage™ je napisal/-a:Hahaha moz, tu se pa vedno nasmejem.

Meni tudi opticno ne zgleda kaj nizje, kolko cvenka si pa podaril prodajalcu ?

Sej zato pa pišem poste, zakaj bi skrival moje predelave, če se pa lahko nekateri nasmejijo ane, podaril pa nisem toliko da bi me bolela glava....

ps: Courage tebi pa res nemore niti optično zgledat nižje, če maš pa avto skor pr karterju :P mož je treba pa v živo pogledat pa prav fajn izpade je pač original športno podvozje

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po mar 26, 2007 3:31 pm

Ja ja Acid jst te razumem,ker sem bil sam pred eneko dilemo in sicer ali naj kupim vzmeto od TS in avto znižam za 20mm al naj kupim 40/40 vzmeti pa sem pole raje vzel 40/40 :D
Je pa res,da se teh 20mm niti ne pozna toliko ampak ko postaviš avto ob bok "navadnemu" se vidi tko kot pri Leonu kjer je kolega z TS-om bil res optično bližje k tlom.V real se to pozna
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Po mar 26, 2007 3:45 pm

seat je napisal/-a:Ja ja Acid jst te razumem,ker sem bil sam pred eneko dilemo in sicer ali naj kupim vzmeto od TS in avto znižam za 20mm al naj kupim 40/40 vzmeti pa sem pole raje vzel 40/40 :D
Je pa res,da se teh 20mm niti ne pozna toliko ampak ko postaviš avto ob bok "navadnemu" se vidi tko kot pri Leonu kjer je kolega z TS-om bil res optično bližje k tlom.V real se to pozna

Sej ti tak vem da razumeš kaka je vseeno razlika proti orginal samo eni pa očitno kar tak govorijo.... Pa jaz si že to lahko komaj privoščim glede na to da bi se rad še vedno peljal kamor mi bo pasalo.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po mar 26, 2007 3:56 pm

ne vem ne...samo meni se res ne zdi da bi blo kaj nižano to...ko sme prvo sliko pogledal sem reku ok,kje je pa druga slika ko je nižano ... no sam če praviš da je u real drugače potem pa naj bo ne :D samo da si zadovoljen :)
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Po mar 26, 2007 4:03 pm

rok46 je napisal/-a:ne vem ne...samo meni se res ne zdi da bi blo kaj nižano to...ko sme prvo sliko pogledal sem reku ok,kje je pa druga slika ko je nižano ... no sam če praviš da je u real drugače potem pa naj bo ne :D samo da si zadovoljen :)

Rok46 vrjemi že na pogled je razlika, slika ne pokaže tega :D je pa res da je nekje med 15 in 20mm kar pa ni nevem kaj, razlika v vožnji pa je več kot očitna. 8)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po mar 26, 2007 4:42 pm

men se zdi teh 20 mm prav kul! ;) ;) lep je lep tale tvoj golfič acid ;)

Lp
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov