Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka Sr apr 25, 2007 5:51 pm

kolega ma turbaka ki bo z novim čiptuningom in malo drugih predelav dobil 180 konj
je postavljen na originalna14 colska kolesa(aluminijasta) enaka kot so na mojem volvu
340 pa zgleda kr kul. res pa da bi blo velik bol če bi mel gor kej večiga. jaz razmišljam nekje okol 16 col. rad bi dobil kake ki majo mal bol retro videz. mal pa se moram pozanimat po e bayu če se prodaja kaka originalna oprema od tega avta (spojlerji,
pragovi in podobno) ker mislm da nanga nebi pasal nič novodobnega. nebi rad da bi podalšek prednjega odbijača pokril njegovo masko ker bi me pol menal za kako MAZDO
česarpa tud v sanjah nebi hotu
tuki pa dva mal napedenana
Priponke
tuned3.jpg
tuned2.jpg
tuned1.JPG
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr apr 25, 2007 6:19 pm

NA TA AVTO NESMES NC DAJAT TEGA GOR!!!
raj dej colo vecja kolesa k pa kako plastiko!
ce bos kar kol delu na nemu nared sam to.....spust ga,auspuh lep (ali nastavek),feltne,zatemnitev sip in to je to.....druzga nc!!!
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr apr 25, 2007 8:12 pm

raj dve cole večje, šip ne bom temniv bo pa gor kak lep in ne preglasen avspuh, kar se tiče nižanja pa bomo videl kaj od fedrov se dobi za ta avto. rad bi dabil ORIGINALNO zadnje krilo če to ni kar to kar je že na avtu in podalšek prednega odbijača če je obstajal. kakih vesolskih plastik pa nanj ne bom dajal zato ker pol nom dubu certifikata za starodobnika. feltne ža zamenaš za tiste fotke ki jih morš narest da jih pošleš na svams ostalo pa morš dol polupt če ni original . ta avto je lohk zarad omejene serije že z 20 leti starodobnik in moj jih ma 21 :lol:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr apr 25, 2007 9:40 pm

a da ma to ze tok let...jst sm mislu da so to nek 1994 letniki
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če apr 26, 2007 6:00 pm

začel so ga delat 86 leta končal pa nekje 95 leta in v vsem tem času jih je blo v sloveniji na enkrat registriranih celo 36. sedaj se jih vozi še 22. ko registriram mojga jih bo 23 če se ta cajt kak ne razpade. moj je v odličnem stanju sam streha
je mal od toče in kontakt klučavnca ne da pulza na štarter. ta problem so rešl tko
da so dal kontakt prek enga šalterja od meglenk. ob tem pa so cviknl še en kabl in
pol armature nima štroma. mislm da to nebo delal problemov pri sanaciji edin streho
bo treba prebarvat. drugač pa je avto sam za spolerat in furat. verjetn se bo pokazal še kej ker avto že en let stoji ampak kej hujšga nebo ker je bil ves cajt v
ogrevani garaži.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov