Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Po jul 23, 2007 9:53 pm

marinaio je napisal/-a:super ohranjena!!!! kje si pa našu tako?? :shock:
čuvaj jo pa čim več koničkov in varnih kilometrov!!! :D

off topic: zakaj so vedno kregarije ko se alfo omeni??
(navijam pa itak za alfo, ker me je stari okužu :P )

Uf nasel sem jo cist slucajno....sploh nism mogu verjet k sm jo vidu da se obstaja Q4ka v takem stanju. :)

Sej jaz nism ravno novopecen v svetu Q4k....to je moja presnja Q4ka....k se seveda se sedaj srecno okoli vozi z drugim lastnikom :)

Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jul 24, 2007 4:18 pm

tud ta rdeča je bla lepa. boš kj plastiko barvu v barvo avta?
Slika

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga To jul 24, 2007 6:22 pm

zlo zlo lep avto !! lepo skrbis zanga !! :D :D ....cakamo na update :P ...pa novga polza :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jul 24, 2007 6:41 pm

zlo lepa. načeloma so mi te 155ke grde, ampak bela barva, 17col pa spuščena je pa že za pogledat. itak pa ta avto ni za gledat glede na štalo.

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Napisal/-a axa To jul 24, 2007 6:58 pm

IcEm4n je napisal/-a:tud ta rdeča je bla lepa. boš kj plastiko barvu v barvo avta?

Nic ne bom barval, ker nisem pristas dejmo temu rect pretirane enobarvnosti vozil :)
Kar se tice stylinga bo sel na avto se edino cist nizek zadnji spoiler od FL 155ke,pragovi od 145Qv mogoce ter felge v kaksno grafit sivo barvo al temneje.

Polz pa bo pocasi prisel vecji brez skrbi :jy

S|icKeR je napisal/-a:zlo lepa. načeloma so mi te 155ke grde, ampak bela barva, 17col pa spuščena je pa že za pogledat. itak pa ta avto ni za gledat glede na štalo.

Jah nek biser lepote avto ni glede na to da je star 14 let letos :) Ampak je pa precej agresiven za videt.Enkrat se mi je ravno 155ka zalimala za rit pa ko jo zagledas v speglu je kar zastrasujoce,ker je precej "naspicena" in luci ima zelo nizko in ti daje obcutek da se ti bo avto zagonil pod odbijac :D

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak To jul 24, 2007 7:09 pm

To je pa res ja :D
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Če jul 26, 2007 10:29 pm

@axa: No super da si se odločil in še ti predstavil svoj avto! :D Avto je BOMBA! Nisem vedel da si nabavil drugo in ja že rdeča je bila lepa, tale bela pa je res neverjetna!
Kot veš sem tudi sam imel belo Q4 in se mi je zelo dopadla, oblika itak rula - agresiven videz!! :twisted:
...Pa še prava konjenica in je to TO! Upam da se odločiš in daš noter najmanj kakšno GT35/40R (na rs2 dala 2005 zmerjenih 567KM). :D

Lepo to da oba z Janijem rihtata Q4-ke! Meni je ta avto itak nekaj posebnega... ogromno sem doživel z njim, se prevozil do Pariza in še kje in je "trkam po lesu" delala super! Sem verjetno na dobro naletel, no pa tudi servise sem lepo redno delal in se držal pravil o gonjenju hladnih turbo motorjev...

Jaz mislim da sem mel noter enak čip "by Jani" kot ga imaš verjetno ti sedaj in VEM kako avto gre (res dobro)! 8) No pri meni je šla dokler ni intercoolerja odprlo... bolezen - pač ga moreš povarit če boš šel na večje konje, še bolje bi pa bilo če bi nardil kot ima Jani in dal noter večjega.

Fajn ga rihtaj in naj ti dobro služi! :)

Lp

Dejan
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Pe jul 27, 2007 1:44 am

Huda. Res hud avtoček. Kok ma pa to kej kil?
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Napisal/-a axa Pe jul 27, 2007 6:41 am

Dejan_S2 je napisal/-a:@axa: No super da si se odločil in še ti predstavil svoj avto! :D Avto je BOMBA! Nisem vedel da si nabavil drugo in ja že rdeča je bila lepa, tale bela pa je res neverjetna!
Kot veš sem tudi sam imel belo Q4 in se mi je zelo dopadla, oblika itak rula - agresiven videz!! :twisted:
...Pa še prava konjenica in je to TO! Upam da se odločiš in daš noter najmanj kakšno GT35/40R (na rs2 dala 2005 zmerjenih 567KM). :D

Lepo to da oba z Janijem rihtata Q4-ke! Meni je ta avto itak nekaj posebnega... ogromno sem doživel z njim, se prevozil do Pariza in še kje in je "trkam po lesu" delala super! Sem verjetno na dobro naletel, no pa tudi servise sem lepo redno delal in se držal pravil o gonjenju hladnih turbo motorjev...

Jaz mislim da sem mel noter enak čip "by Jani" kot ga imaš verjetno ti sedaj in VEM kako avto gre (res dobro)! 8) No pri meni je šla dokler ni intercoolerja odprlo... bolezen - pač ga moreš povarit če boš šel na večje konje, še bolje bi pa bilo če bi nardil kot ima Jani in dal noter večjega.

Fajn ga rihtaj in naj ti dobro služi! :)

Lp

Dejan

O vidi ga se je oglasu malo po dolgem casu :) Na alfa forumu se nic vec ne oglasis hehe....no sej bols da ne itak je ostal v vecini samo poln napihnjenih moronov(jst sm pa itak ban-an :lol:) .

Drugace pa jst vseeno ne bom sel v take extreme k wolf :D Se bom ustavil pri cirka 350hp pa delal na temu da ma avto cimmvec spodnjega navora(tak da bo dobra za kak GHD :D )Cip pa nimam wolfovega, ker nebi deloval pravilno na temu motorju ker je ze predelan.Imam en drug cip za sedaj.Drugace pa sem v pocasni nabavi enga orenk IC-ja ze ter pumpe za benz in inektorjev tako da se bom lahko zacel s konji igrat na polno in sigurno :D

JA tista tvoja Q4 je tudi mene presenetila kaksne ture je delala glede na to da je to se zmer turbak in to star 14 let pa se italjan po vrhu :lol:

Turbobitch je napisal/-a:Huda. Res hud avtoček. Kok ma pa to kej kil?

Uh cirka ene 1450kg tako, da avto rabi dobre konje da to vlece :)

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 So avg 04, 2007 4:25 pm

Jah delavno res! :oops:

A tako je tole, no saj bo s temi konji vseeno zverina! :twisted: Ti bo šel nekako tako kot wolfu ko sva ga nazadnje z g-techom testirala, to pa je že lepa sila! Tam pospešek znaš imeti pod 5s do 100, samo nekaj boš mogel s sklopko narediti, ker sigurno ne bo zdržala! :oops: Moj predlog bi bil - SPEC 3, pa boš lahko štartal x krat kot zmešan! :twisted:
No GHD pa tudi mene zadnje čase vedno bolj zanima! Seveda z S2-ko! :D
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov