oldtimer driver...

IcEm4n je napisal/-a:sej je kkšno stran nazaj al pa če je v drugi temi napisu, da bo mercedesa prodal za dobro ceno in potem nabavu EVO-ta (spomladi!?).
No ja, se mi pa zdi nesmiselno kupovat feltne če boš avto prodal (razen, če ga boš s feltnami res tok boljš prodal)
HaMzO je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:sej je kkšno stran nazaj al pa če je v drugi temi napisu, da bo mercedesa prodal za dobro ceno in potem nabavu EVO-ta (spomladi!?).
No ja, se mi pa zdi nesmiselno kupovat feltne če boš avto prodal (razen, če ga boš s feltnami res tok boljš prodal)
am ja takrat sm napisu da bom jih kupil samo zdej je padla ponudba za evo, tak da nevem če jih bom kupu oz da bom še kak cent vložu v njega, razen za kaka popravila
MacTron je napisal/-a:CLIO3 je napisal/-a:Ah to se mi pa taka traparija zdi! Kupuje folk avte po 20k€+ pol pa gleda na 1-2 dcl nafte!
...avto je dobil od 'starega' ..to je citirano na prvi strani
HaMzO je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:sej je kkšno stran nazaj al pa če je v drugi temi napisu, da bo mercedesa prodal za dobro ceno in potem nabavu EVO-ta (spomladi!?).
am ja takrat sm napisu da bom jih kupil samo zdej je padla ponudba za evo, tak da nevem če jih bom kupu oz da bom še kak cent vložu v njega, razen za kaka popravila
cliopower je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:Meni samo nekaj ni jasno, kaj je blo mercedezu da je dal tako vsaj na videz cenene števce v tako drag in ugleden avto, ker če bi bili taki števci v ladi samari, nebi čisto nič izstopali v njej.
Ne govori traparij in ne primerjaj lade in mercedesa in ne ponižuj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov