pa brez zamere
Patrik_A3 je napisal/-a:kake debilne mate eni....table kvarijo izgleda....jao kake glupe tukaj gori vse prebereš![]()
te pa mu daj gnar za druge če ti kaj ne paše
![]()
pa brez zamere
Patrik_A3 je napisal/-a:kake debilne mate eni....table kvarijo izgleda....jao kake glupe tukaj gori vse prebereš![]()
te pa mu daj gnar za druge če ti kaj ne paše
![]()
pa brez zamere
Patrik_A3 je napisal/-a:ne nisem postal glasen odkar mam renoja in ne tudi ti Matjaž me ne motiš,ampak pač če drugi povejo svoje mnenje,zakaj bi te jaz še skrival svoje? povem pač kaj jaz si mislim o vsem tem,da so to pa res že ful detajli....tablice pa tako....ker ne vidim smisla jih menjat pa državo podpirat če so pa stare še vredu......pač nimajo zvezdic v kotu....so pa meni osebno lepše kot pa tele zdajšnje
Courage™ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ne nisem postal glasen odkar mam renoja in ne tudi ti Matjaž me ne motiš,ampak pač če drugi povejo svoje mnenje,zakaj bi te jaz še skrival svoje? povem pač kaj jaz si mislim o vsem tem,da so to pa res že ful detajli....tablice pa tako....ker ne vidim smisla jih menjat pa državo podpirat če so pa stare še vredu......pač nimajo zvezdic v kotu....so pa meni osebno lepše kot pa tele zdajšnje
Meni so tudi ble, zdaj pa ne vec tak.
Nekak se mi zdi da nove table "pomladijo" avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov