Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr feb 27, 2008 7:19 pm

Hello, hello :D Najprej je treba pohvalit avto, lep zgleda, zelo ohranjen ;)
Kontaktiram te zato, ker bi rad izvedel kako bojo kej xenonke svetile. Sam mam 1,9tdi pa so luči res za "posrat" :? Svetijo mi tk ko na jugecu in je res moteče, pa me zanima kako so kaj tvoje svetile ? So bile tudi tako slabe? Moj že ima 300 tisoč in je steklo na žarometih obtolčeno od kamenčkov in sumim, da je krivo to, pa kilometri... :P Tvoj jih ima pol manj, tako, da verjetno nimaš teh problemov, mene so pa opozorili, da bi moral nove žaromete kupit, tako, da se bom vejetno najprej odloču za to. Se dobijo že za 80€ baje. Ker bi sicer motil, ker bi se svetloba neki razlivala :cry: Zato upam, da boš povedal kakšna je kaj razlika, pa če bi bilo kako slikco možno dobit? Pa za pdc ko boš montiral bi se tud priporočal za kako slikovno gradivo :) Naj ti fajn služi in uživaj v udobju ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr feb 27, 2008 7:28 pm

zakva men slik ne odpre?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr feb 27, 2008 7:33 pm

meni tudi ne :g: :ppppp :mrgreen: :mrgreen:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
EMiR
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a EMiR Če feb 28, 2008 9:43 am

Slike bom dau na novo gor un xenon kit k bi ga mogu dobit ucer ga dobim sele cez 14 dni ucer mi je reku tko un model k jih prodaja pa bom use skup pol dal gor:) abbe imas ZS... Lp
A8 4.2 Quattro
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov