barva je fantastična, vse ostalo pa brez zamere je brezvezni balast. upam da si tud motor kaj naredu ne samo plastike, ker ti avti nikol niso slavili po porformasih
edini plastik fantastik kit, ki paše na calibro je PO MOJEM MNENJU rieger catano. vse ostalo je rižarsko, in je najlepša v original stanju.
je pa res, da danes je "in" clean, dojče ipd, bl uizi stajling, mogoče je to to...
sicer pa je preveč denarja, dela, truda, živcev in čustev v tem avtu, da bi ga grajal lahko rečem samo vsaka čast za take odločitve, si že dolgo šparal al maš pa oreng sponzorja :P
Hvala vsem za graje in pohvale! Z grajami se načeloma strinjam. Tudi moj okus se je spremenil v dojče clean, ampak kar je je. Avto je pač extreme kategorija, ampak je za razliko od mnogih "extreme predelav" vsaj narjen v nekem smislu in ne sam neki naložen na avto iz vseh vetrov. Kokr pravm, mal je že mim, ampak za pogledat je pa še vedno... verjemite Bom se probu prikotalit na kako srečanje pa da vidte to čudo v živo. Če je pa kdo, ki ga interesira nakup naj mi javi na zasebno.
pinjas je napisal/-a:barva je fantastična, vse ostalo pa brez zamere je brezvezni balast. upam da si tud motor kaj naredu ne samo plastike, ker ti avti nikol niso slavili po porformasih
Calibre TURBO 4X4 so kar fajn šle....Avto kot celota je še kar vredu, samo tisti Alfa spoliler pa pokvari linijo! Uspešno prodajo!
burka je napisal/-a:Brez zamere, meni je tole ena navadna rizota. Cenim tvoje delo in vse ure ki si jih vlozil v avto, samo koncni izdelek se mi ne dopade, moram pa rect da je notranjost svetovna.
Uspesno prodajo zelim!
Sej je reku, da takrat ko jo je rihtal je blo to in. Cajti so se spremenili.
Vsa čast za takle projekt....res je da je par zadev preveč 2fast2furious ampak drugače pa se mi zelo dopade. Tak kot je večina rekla, flip-flop barva je itak huda do konca, felge kvalitetne in pa zeloo lepe (mi zaupaš dimenzije) notranjost pa tudi diskretna
Hvala za mnenja! Tomo feltne so zadaj 9J, spredaj pa mislim da 8J ali 7,5J... sej še sam nevem, bi mogu pogledat. Velke so pa 17". Je pa avto razširjen z 12cm distančniki, se pravi za 24cm in v živo zgleda res nabit. S projekti sem pa pomoje zaključu... mogoče v naslednjem življenju LP