Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne feb 10, 2008 10:35 pm

monster_d je napisal/-a:16je brezveze, ni neke razlike, ce ze pol 17. Drugac pa lepe felge.

kupil bom zato ker imam homolagijski kartonček že vpisano 16/ tke in še to, da jih ima sosed v garaži nove za SMEŠNO ceno z gumami vred :)

Nagibal sem se bolj originalnim felnam VW stil, če drugo ne bi bilo...

Bomo pa v prihodnje gledali po 18tkah, sicer pa razlika v ceni je ogromna za ceno ene gume... pol pa še moreš dat krat 4 :D grrrr

Glede airbaga, sem tudi jaz sklepal po fotkah na avto.net, v mojem avtu ni razlike če gledaš tak, na sliki pa je ja, ne verjetno vlka haha :D

Avto ni bil razbit, sem gledal, vse original še noter sploh pri mašini ko je tak fajn suha :) Je še bil originalni akumulator.
Aja avto je letnik 31.12.1999 :) sem pozabil napisat... pa kilometrov je prevpženih cca. 159.000!

Hvala za lepe želje, pa glavno meni je bomba na primer unotu je velika razlika, več pa tak ne rabim, upam, da bo čim manj okvar in veliko prevoženih kilometrov.

Uporabniški avatar
Bambino84
Nov uporabnik

Napisal/-a Bambino84 Če feb 14, 2008 11:53 am

Ja kaj naj rečem pubbec, dobro si izbral ,pa veliko varnih in udobnih kilometrov :pivo

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC So mar 29, 2008 12:56 pm

eto na avtu so že feljuge...
katere sem vam omenjal... sicer so že od 15.3 gor, vendar ni bilo časa slikat :D
Priponke
IMG_0005.JPG
IMG_0002.JPG
IMG_0003.JPG

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So mar 29, 2008 1:23 pm

videt je res lep. tut feltne so prava izbira. srecno voznjo
Slika

Uporabniški avatar
Bambino84
Nov uporabnik

Napisal/-a Bambino84 Ne mar 30, 2008 8:05 pm

ja super si izbral pubbec,morma se dobit ko prijem spet v mb, da to jaz strokovno pogledam v živo :lol: :lol: :lol: :lol:
Modra puščina švigne mimo,ja to sem jaz BaMbInO !! :D
SlikaSlika
Lp BaMbInO

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Ne mar 30, 2008 9:29 pm

hvala vsem za komentarje... :D

drugače kupo sem te felne ker jih je sosed ponujal za ugodno ceno in zato ker imam že v homologacijskem kartončku vpisano to dovoljeno dimenzijo gum.

vgrajen imam tudi ksenon kit 6000k, zaenkrat... :) bomo vidli kak bo z zakonom :P

sicer pa na avto pride, drug vikend komplet novi diski in ploščice, spredaj in zadaj, za vse to sem odštel 250€ ...

plani:
- nov radio, že nagledan :) upam, da ga nem spet prodal čez en teden, tak kot prejšnjega :)
- popravilo kakšne praske na laku
- vlki servis, saj sem avto kupil pa še ni bilo nič menjano, za vsak slučaj bo potrebno :)

@bambino ja bo treba :) že čakam tu v MBju :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov