gago je napisal/-a:Živjo. Glede na to da imaš že nekaj časa pugija bi te prosil, če lahko okvirno povep koliko je stroškov s tem avtom? Npr. poraba, servisi itd., še najbolj me zanima poraba, koliko porabi v mestu, izven in pa neko povprečje?
hvala za odgovor
Drocky je napisal/-a:kolkr js vem je Walker_P kr pravi naslov za vprašanja okol 206 s16, ne rabi na pugi forum it![]()
drugače pa je nora tale mašinca, pugi pa tut ni švoh
Legoless je napisal/-a:S16 poraba 6.7l relacije, 8l mestna, mal bolj teranje pa 9-11l.. Če kupiš tak avto, ne moreš nevem kolk gledat na porabo, ker je avto pač namenjen za hitrejšo vožnjo, ne pa poceni vožnjo..
Lp
nebivedu je napisal/-a:a vanguarda si dal pa nazaj maroltu? Pa si 8x8 tut vzel pri maroltu al kje drugje?
VasjaS je napisal/-a:gago je napisal/-a:Živjo. Glede na to da imaš že nekaj časa pugija bi te prosil, če lahko okvirno povep koliko je stroškov s tem avtom? Npr. poraba, servisi itd., še najbolj me zanima poraba, koliko porabi v mestu, izven in pa neko povprečje?
hvala za odgovor
Jo, jaz mam pugija nekej več kot leto in poraba se giblje (pri meni) od 7.8 do 11.5! Povprečno bi lahko rekel de je nekje 8.8 - 9.0 (mestna in relacijska vožnja skupaj).
Kakih posebnih stroškov nisem imel, mali servis me je pri mehaniku prišel okoli 130€ (olje, filtri, sprednje zavorne ploščice). V kratkem me čaka veliki servis, tako da če te bo zanimalo, ti lahko sporočim!
Je pa zadeva super zabavna, še posebej že jo malo znižaš !!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov