Napisal/-a s.Hio So mar 06, 2004 3:46 pm
Se kar zanimivo.
Pa pojdimo po vrsti s komentarji (seveda po mojem okusu, da ne bo zamere):
1. lepo si se posvetil sprednjemu delu avtomobila in sicer je maska tudi meno osebno ena najlepsih mask za felicio kar so jih kdaj naredili ampak tisti znak ki si ga prilepil na havbo kazi cel izgled, ker so tak nacin imeli opli pred 15 leti in je slo iz mode (osdtrani!), odbijac je zanimiv, vendar meni osebno ni vsec (rekel si da si ga osebno uvozil iz slovaske ali ceske a so ga meni tudi ponujali tle v sloveniji pa ga nisem hotel vzeti ker se mi tiste dvojne luknje pri meglenkah nikakor ne dopadejo-drugace pa vsak ima svoj okus)
2. Pragovi niso nic kaj posebnega a to ti ne zamerim ker pac se za felicio ne da naredit enih hudih pragov, in je ze oriinalno dobro narejeno. Prosim pa te ce odstranis nalepke sponzorjev s pragov.
3. Kromirane podrobnosti na tvojo barvo vozila izredno dobro padejo. Mi moras pa povedat ce si ogledala razdrl in kromiral ali si ze kupil kromirana, ker jaz ne znam razmontirat ogledal in je malo cudno obdelovat celotno ogledalo(brusenje mislim). Drgac pa so meni osebno lepsa ogledala DTM race look kot pa original ali m3)
4. Zadnji del je popolnoma originalen, ce odmislim oznako rs. Mogoce bi lahko se spojlercek gor nataknil.
5. auspuh izgleda brutalno in mislim da ga je tudi tako slisat (saj si ze omenil da ni originalen).
6. Feltne so mi zelo vsec, ker petkrake niso tako lepe gor kot te mnogokrake, ceprav jih mnogo ljudi daja na felicie.
7. Zamenjaj anteno, ker ta je kot pesji rep (a ves kako izgleda ta antena na avtocesti,NE. Pelji se za kakim golfom pa poglej kako se premika) in daj eno alu gor tako kot imam jaz.
8. Ocitno si se vrgel bolj na tuning kot na styling in to prica podvozje. Vedno pa je zanimivo, da pri feliciah vizuelno skoraj opazit ni da je znizana, opazis pa to ko se vozis, pa se kako.
Koncno: V Sloveniji je to zagotovo unikat! BTW kaj je bila tvoja felicia slucajno na uradni strani od Centre pred casom ko so se imeli uradno stran? Ali si ti preko njih nabaljal, ker so mi ponujali isti odbijac.
p.s.: Kar se ti komentarjev slikce ki sem jih prvo prilepil pa to: Felicia Golden prague je luksizna predelava, venomova pa sportna!
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.