Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

cinq-ov cinquecento

Napisal/-a RegY Sr apr 14, 2004 9:01 pm

kot je že v novincih naš nov uporabnik Cinq napisal, bom objavil slike njegovega avta - sicer jih je malo manj, ampak vseeno... morda se pa spravima keri dan še zraven, pa ga malo bolje poslikava ;)

[KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO ;) ]
Slika Slika
Slika
Slika Slika
naj sam pove glede te škatlice za municijo v kuferamu, v kateri ima vso obvezno opremo, kako finto je mel... že skoraj pravo doživetje :D

by the way marko... za podpis al pa avtar sem ti našel dve lepi slikci ;)
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr apr 14, 2004 9:52 pm

hehe mala zverina z municijo v prtljažniku :P . Me je veselilo, da smo se spoznali v nedeljo :wink:
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Če apr 15, 2004 12:09 am

Ja na cinquecento-ta bi zdaj pasala nalepka Camel trophy, metke za slone ma ze v avtu, pa lhko gre komot na safari.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Cinq
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a Cinq Če apr 15, 2004 9:19 am

Ok...RegY je ze nekaj omenil...Pa vam bom povedal kaj se mi je zgodilo...
Kolega(kar nekaj pravzaprav)dela v vojski in sem si pri njem enkrat izprosil to gajbo za 12,7 municijo...Pač za obvezno opremo, da se ne kota po celem(vedno premajhnem)prtlažniku..Pa še kaka druga malenkost je našla prostor v tej škatli...
Dogodek pa je bil enkrat na...carini..Me stric vpraša če imam kaj za pravim da nič...On pravi malo odprite odzadaj...Odprem prtlačnik, on vidi gajbo z municijo...Pa vprasa kaj mam to, vmes pa policaj že sega po pištoli za pasom...Sem moral hitro razlagat kaj je notri...

Ja...in od takrat, sem obvezno, vsakič ko pridem na mejo, pod poostrenim nadzorom...;)
LP
Cinq

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Če apr 15, 2004 11:15 am

lol, gnili cariniki :D

mene tud vedno neki pregledujejo :lol:

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Če apr 15, 2004 11:19 am

Zanč je šel nam po vseh žepih, luknjicah v avtu, po vseh možnih vogalih pregledat...

Zdej folk baje full švera, k gremo v EU... To je pol carinik razložu, pa da smo mu bili sumljivi, sploh je pa reku zaradi avta :(

:D
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Če apr 15, 2004 11:40 am

Mene pa itak nikoli ne pregledajo, pa sem prepeljal ta mesec za 500k sit cez in vsakic recem nic in gre dalje. Stos je pa v tem da mam prepustnico in takih sploh ne gledajo.
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če apr 15, 2004 12:26 pm

Ma tudi sam sem bil sedaj v zadnjem mesecu tolikokrat v Italiji kot prej vse zivljenje ne. Pa zmeraj samo mimo letim. Je kaj zadaj? Nic. Nasvidenje. Ce bi imel pa kaksno izbeglico bi mi pa zihr na celu pisalo. Ne stekam.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Če apr 15, 2004 1:51 pm

Hehe mene non stop razmčejo na meji in preglejuje celi avto!!!!
Dokumente vedno preverijo v računalnik....tud ,če so v carinskem obmejnem pasu kakšne nenapovedane kontrole mene vendo ven iz kolone pokličejo!!!!
Tak ,da za zdaj še popizdevam vedno v avtu ampak mislim ,da se bom navado!!!
:wink:

G-4S

Napisal/-a G-4S Če apr 15, 2004 2:19 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Če apr 15, 2004 2:55 pm

kobreti je napisal/-a:Hehe mene non stop razmčejo na meji in preglejuje celi avto!!!!
Dokumente vedno preverijo v računalnik....tud ,če so v carinskem obmejnem pasu kakšne nenapovedane kontrole mene vendo ven iz kolone pokličejo!!!!
Tak ,da za zdaj še popizdevam vedno v avtu ampak mislim ,da se bom navado!!!
:wink:

Sumljiv si ti! :lol:

Mene z bogim yugecom ne pregljejujejo, saj tak vidijo da nimam dnara za burek, kajšele da bi kaj večjega švercal :wink: .

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 15, 2004 4:06 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:

kje a ma M60 :?: :?: :P :-P

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če apr 15, 2004 8:40 pm

Mene (ker nic ne vem) pa zanima kako moc ma to???

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Pe apr 16, 2004 6:10 am

Kar bi skor moral spremenit je da na sovoznikovo stran da enak sedež kot ga ima sam.

Kar pa se tiče carinikov so me enkrat taljani na stran poslal pa komplet cel avto pregrebli. Pa še tistega psa so imel da je tam okol šnofal. Kako se pa z italijanom sporazumeš ce ne znaš italjansko oziroma znaš enpar besed se pa tud ve. NEČ se ne zmeniš

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Pe apr 16, 2004 9:11 am

Fiat Tipo je napisal/-a:Kar bi skor moral spremenit je da na sovoznikovo stran da enak sedež kot ga ima sam.

Kar pa se tiče carinikov so me enkrat taljani na stran poslal pa komplet cel avto pregrebli. Pa še tistega psa so imel da je tam okol šnofal. Kako se pa z italijanom sporazumeš ce ne znaš italjansko oziroma znaš enpar besed se pa tud ve. NEČ se ne zmeniš

Naslednjic ko gres v italijo grem s tabo in se bom jaz sporazumeval z njimi, ker znam bolje italiansko kot slovensko. Jaz jih posljem kamor si najmanj predstavljajo in to v njihovem jeziku te carinike ali pa prodajalce ce nocejo tako kot jaz. Samo enkrat sem enemu trgovcu zatezil in od tiskrat mi proda kar hocem in za noramalno ceno.

V italiji pa itak ni kot pri nas: kar je napisano to velja. Pri njih cene in urniki sploh ne veljajo in ti zaracuna glede na to kako izgledas, tudi urnik ne smes gledat na trgovini, moras probat odpret vrata in ce je noter je ql, ce je zaprto pa gres k sosedu. Kakor se jim zazdi.
Slika

Cinq
Nov uporabnik

Napisal/-a Cinq Pe apr 16, 2004 10:24 am

Zakaj je drugi zic original???Sej tudi meni ne zgleda najbojl ok..Sam sem moral nekako zagotoviti da bo tudi dostop do zadnje klopi zagotovljen...Ker voznikov zic(MOJ!!!!:))je pomičen samo še naprej-nazaj..Sej bi imel dvoseda...Samo kaj pol naredit če sta ZA 2 mački??? :twisted:
Tako da...dokler ne bo še kaki avtek, bo ostala ta konfiguracija...:)

Aja..Municija je za M2, ne za M60(je 12,7mm):)M2 pa je v kleti....ZAKAJ???? :twisted:
LP
Cinq

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po apr 19, 2004 1:27 am

s.hio je napisal/-a:
Fiat Tipo je napisal/-a:Kar bi skor moral spremenit je da na sovoznikovo stran da enak sedež kot ga ima sam.

Naslednjic ko gres v italijo grem s tabo in se bom jaz sporazumeval z njimi, ker znam bolje italiansko kot slovensko. Jaz jih posljem kamor si najmanj predstavljajo in to v njihovem jeziku te carinike ali pa prodajalce ce nocejo tako kot jaz. Samo enkrat sem enemu trgovcu zatezil in od tiskrat mi proda kar hocem in za noramalno ceno.

V italiji pa itak ni kot pri nas: kar je napisano to velja. Pri njih cene in urniki sploh ne veljajo in ti zaracuna glede na to kako izgledas, tudi urnik ne smes gledat na trgovini, moras probat odpret vrata in ce je noter je ql, ce je zaprto pa gres k sosedu. Kakor se jim zazdi.

hja enkrat sm se italjansk muču pol pa model prbije!!!
EJ SEJ ZNAM JST SLOVENSK!! sam da je pred tem govori makaronarsk :?

heheh

Uporabniški avatar
Honda Civic-vw tuning
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Honda Civic-vw tuning So apr 24, 2004 8:50 am

Nekaj zate!!
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So apr 24, 2004 9:36 pm