[KLIK NA SLIKO ZA POVEČAVO

naj sam pove glede te škatlice za municijo v kuferamu, v kateri ima vso obvezno opremo, kako finto je mel... že skoraj pravo doživetje

by the way marko... za podpis al pa avtar sem ti našel dve lepi slikci

kobreti je napisal/-a:Hehe mene non stop razmčejo na meji in preglejuje celi avto!!!!
Dokumente vedno preverijo v računalnik....tud ,če so v carinskem obmejnem pasu kakšne nenapovedane kontrole mene vendo ven iz kolone pokličejo!!!!
Tak ,da za zdaj še popizdevam vedno v avtu ampak mislim ,da se bom navado!!!
Fiat Tipo je napisal/-a:Kar bi skor moral spremenit je da na sovoznikovo stran da enak sedež kot ga ima sam.
Kar pa se tiče carinikov so me enkrat taljani na stran poslal pa komplet cel avto pregrebli. Pa še tistega psa so imel da je tam okol šnofal. Kako se pa z italijanom sporazumeš ce ne znaš italjansko oziroma znaš enpar besed se pa tud ve. NEČ se ne zmeniš
s.hio je napisal/-a:Fiat Tipo je napisal/-a:Kar bi skor moral spremenit je da na sovoznikovo stran da enak sedež kot ga ima sam.
Kar pa se tiče carinikov so me enkrat taljani na stran poslal pa komplet cel avto pregrebli. Pa še tistega psa so imel da je tam okol šnofal. Kako se pa z italijanom sporazumeš ce ne znaš italjansko oziroma znaš enpar besed se pa tud ve. NEČ se ne zmeniš
Naslednjic ko gres v italijo grem s tabo in se bom jaz sporazumeval z njimi, ker znam bolje italiansko kot slovensko. Jaz jih posljem kamor si najmanj predstavljajo in to v njihovem jeziku te carinike ali pa prodajalce ce nocejo tako kot jaz. Samo enkrat sem enemu trgovcu zatezil in od tiskrat mi proda kar hocem in za noramalno ceno.
V italiji pa itak ni kot pri nas: kar je napisano to velja. Pri njih cene in urniki sploh ne veljajo in ti zaracuna glede na to kako izgledas, tudi urnik ne smes gledat na trgovini, moras probat odpret vrata in ce je noter je ql, ce je zaprto pa gres k sosedu. Kakor se jim zazdi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov