Ena iz strani (zadaj)

Iz strani (spredaj)

Iz sprednje strani

Zadnje strani

In se malo muzike

Avto je še zmeri 1349ccm, 63kW oziroma 85KM, prevoženih ma že 131000km,... Športn filtr... Če vas pa še kej zanima pa prašte :P
robertos_664 je napisal/-a:Jaz bi ga malo spustil, pa špegle pobarval, pa slo nalepko odstranil
domzalcan21 je napisal/-a:Haby je napisal/-a:Zadi vse nalepke dol,zadnje luci strihnt pa strihnt vse crne plastike, spredn znakec H dol, to so ti modi za skor nc kesha, ostalo pa tko vemo kaj je se treba.
Nalepke grejo dol... klukce grejo v belo... špegli v belo...pol bomo pa vidl kaj bo še dnarčka...mogoce šipe...
C0B0 je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:Haby je napisal/-a:Zadi vse nalepke dol,zadnje luci strihnt pa strihnt vse crne plastike, spredn znakec H dol, to so ti modi za skor nc kesha, ostalo pa tko vemo kaj je se treba.
Nalepke grejo dol... klukce grejo v belo... špegli v belo...pol bomo pa vidl kaj bo še dnarčka...mogoce šipe...
Sipe v belo ? Ti si nor
go2obi je napisal/-a:tigrica no nisi edina ko stoji na alpin-u se jst tud tja podpišem ampak je malo predrag za moj žep. drgač pa je tisto kar ima v trunk-u po moje kupil v trgovini tam moajo tega tolk da prodajajo
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov