http://foto.volja.net/lukesevg/opel_omega
cresh pravi:
res lepa omega in zakaj jo prodajaš?
SAFRANE pravi:opelomegafreak pravi:cresh pravi:
res lepa omega in zakaj jo prodajaš?
sej v bistvu je ne prodajam ampak sem hotel na vsak način objavit slike tle gor tako da sem šel v skarajnost in tam objavil oglas.
a ma vse od irmscherja al sam masko pa felge*?*
cresh pravi:
kuk ma to KM?
Sej pravi:
Koliko so pa feltne velike ?
Sej pravi:
AAAAAAAAAAA
225 KM
Kolko je pa imel original KM pa kaj za ena masina.
Ja ITAK da je z 18 lepsa. Ne prasam zato ker je velik avtomobil pa da vidim kako izgleda. Tudi sam imam malo vecji avto, sicer bi 18 res lepse igledalo samo bi potem rabil kaksnega sponzorja, da o guman ne govorimo. AJEEEEJ
gerchy pravi:
sam felgne niso od irmscherja, nikakor ne, ker irmscher do prihoda vectre C ni ponujal 18 palcnih platisc, samo 17 palcna pa se to v kombinaciji z 5 vijaki.
gerchy pravi:
Aha, tk bo pa ze drzalo :> Ker 18" palcna "ustrezna" platisca je dokaj tezko dobiti zaradi tega, ker imajo vsa oplova platisca sorazmerno visok ET (odmik od centra platisca) in v postev pridejo samo irmscher ali pa (18 palcev za modele pred vectro C) steinmetz, morda tudi lexmaul (osebno mislim, da so irmscher (za njih jih izdeluje ronal) boljsa izbira) (govorim seveda o optimalni izbiri in posledicno tudi legi na cestiscu)
pa lep pozdrav!
p.s.: se podatek o serijski moci. Avto ima tovarnisko 170KM. Novejsa razlicica motorja ima gibno prostornino povecano na 2.6 litra in zmore 180 KM (vgrajevali pa so ga v vectro B, od 1999 letnika naprej)
Se mocnejsa je Omega MV6 in ima 3-litrski motor z 211 KM.
Pa se nekaj: zasledil sem, da zelis vgraditi kompresor. Znanec (v bistvu sosed) se ukvarja z vgradnjami. Za oplove motorje obstaja kompresor kit, ki poveca moc iz 170 na 250KM, navor pa na 297Nm. Predstavljaj si tvoj motor, ki ze ima zdaj 225KM. No, zadevo sem preizkusil (sicer na passatu VR6) in pravim: NORO! Je pa kvalitetno narejeno, natancno in zanesljivo. (www.srtuning.com - za vec informacij)
[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 20.01.2003 ob 21:07 GMT]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov