Komplet auspuh je INOX, cena od kolektorja naprej: 2100 HRK (66k SIT).
PaGeR je napisal/-a:LEPO, samo za moje pojme malo preveč skupaj...
A je to drugače po naročilu narejeno?
Dej če maš kje kak link (od firme) kjer si kupil...
LP
killah bee je napisal/-a:ja luknjo stran,drugače je pa kul,samo res malo preveč skupaj sta,
bolje bi bilo če bi en bil tam kot original drugi pa na drugi strani na isti oddaljenosti,
no sej v resnici sigurno še bolš zgleda
monster_d je napisal/-a:Lepo se mi dopade, drugace pa uno ;lukno ko je namenjena za izpuh obvezno pokrij ker zgleda pol ko orginala, mal poliestra pa kita pa zravnat![]()
Zgleda pa ta podaljsek tak skor ko od sprednjega dela!
Kaka pa je zvok? homologacija?
lp
JohnyR je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Lepo se mi dopade, drugace pa uno ;lukno ko je namenjena za izpuh obvezno pokrij ker zgleda pol ko orginala, mal poliestra pa kita pa zravnat![]()
Zgleda pa ta podaljsek tak skor ko od sprednjega dela!
Kaka pa je zvok? homologacija?
lp
Zvok je dobr, sam mi notr preveč bobni, tko da bom mogu it popravit. Zgleda da so mi ga preveč fiksno vpel, pa še nobene izolacije ni med zadnjim loncem in prtljažnikom.
Za homologacijo se ne bom sekiru, ker ni tok glasen.
croma_man je napisal/-a:G. policaj :
dober dan, papirje pa dokumente prosim.
Aha, za avspuh mate kej, kje pa mate rezervno kolo? Aha ! Hop cefizelj, zdj te pa mam. Kazen
kak izgovor maš za modre glede rezerve?
WILLIAMSCAR je napisal/-a:lepo si to porihtav zelo lep avto. samo spusti še ga pa bo pravi!
JohnyR je napisal/-a:Plani za naprej:
Jutri grem po nov auspuh. (13x8cm zaključek, dva rora -> na vsaki strani eden, postavitev podobna kot pri M3).
Slike v petek.
Predelava havbe, montaža muzike (sub + ojačevalci), nižanje podvozja, temnenje stekel, predelava odbijačev in maske, distančniki, ...
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Tome in 1 gost