Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
2F2F pa pejt nekam pismo komaj enga Seata prebolim mi že ti druzga serviraš :P :P :P :P :P :P :P
Cordoba sam
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Kolkr vidim, ste kr zahtevni glede avtov sam vprašanje, kdo od vas bo mel npr. ferarrija al pa imprezo WRX :P
Ej, Golfy, če najdeš še kakšno slikco za mene, jo kr prpopaj tle gor
Williams je napisal/-a:Kolkr vidim, ste kr zahtevni glede avtov sam vprašanje, kdo od vas bo mel npr. ferarrija al pa imprezo WRX :P Ej, Golfy, če najdeš še kakšno slikco za mene, jo kr prpopaj tle gor
škode ti bom pošiljau po pm... da nebojo same škode tukaj