maky je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Najprej je iz stiopora naredu kalup pol na najprej negative iz fiberglasa in potem še pozitive iz fiberglasa!
tole ko bog ni stiropor. stiropor se topi ob stiku z smolo. razen če so dali alu folijo čez kar pa dvomim.
TITan je napisal/-a:maky je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Najprej je iz stiopora naredu kalup pol na najprej negative iz fiberglasa in potem še pozitive iz fiberglasa!
tole ko bog ni stiropor. stiropor se topi ob stiku z smolo. razen če so dali alu folijo čez kar pa dvomim.
Ni vse kar je smola Poliester![]()
Epoxi prva plast recimo, pol pa poliester čes.
maky je napisal/-a:TITan je napisal/-a:maky je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Najprej je iz stiopora naredu kalup pol na najprej negative iz fiberglasa in potem še pozitive iz fiberglasa!
ja to že sam vseeno dvomim da bi tudi z premazi uporabljali stiropor. ga je pretežko rezat in tako oblikovat. stirodur prej
TITan je napisal/-a:maky je napisal/-a:TITan je napisal/-a:maky je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Najprej je iz stiopora naredu kalup pol na najprej negative iz fiberglasa in potem še pozitive iz fiberglasa!
ja to že sam vseeno dvomim da bi tudi z premazi uporabljali stiropor. ga je pretežko rezat in tako oblikovat. stirodur prej
To sm že reku, da je stirodur :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost