2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
nimam airbrusha, bi pa ful prav prišel... barvano je s sprejem (tamiya, dupli-color, revell primer in še ena firma - notranjost in lak), manjše stvari pa s čopičem in revell-ovimi barvicami. Glede barv je pa tko... najbolše so tamiya, une ko mam so tudi vredu, dupli color pa smrdi ko hudič.
me know. but ce ma folk za kako zeljo ki ti nemas ali pa bol cheapy.
in ce si ti ti z temi avtkami kupo tist avto ki ga mas v avatarju te pa tudi vsaka ti cast #
silvia je bomba
Čeprou dostikrat, ko kej ne rata tko kt bi mogl, prou norim zravn... takt pa rabiš potrplenje
Cajt se pa zmeri najde, sam začet je treba. Je pa tud pri meni tko, da recimo enkrat delam na ful... po par ur na dan, pol spet vse miruje neki časa, pol se spet lotim,.. pa tko.
Evo, še mal fotk... sam osvetlitev je pa porazna ne... sam kej več z navadno sobno lučko itak bl težko nardiš... bi rabil vsaj dve
Pa še Supra tole je bil pa moj prvi modelček po dolgem času... Je pa tudi prvi, ki sem ga tudi pobarval in je moj... sestavil in pobarval sm še ene 3-4 avijončke za bratranca, ene 3-4 avijončke mam pa tudi sam, samo niso pa nič pobarvani, samo to že kr nekaj časa nazaj.
D.J. eno vprašanje. A se da dobit maketo naprimer opel omege caravan, ker bi jo zelo rad imel ali imaš samo Japonce? ops: Nasploh še nikjer nisem zasledil opel omege v caravan izvedbi. Niti kakšen bburago tega nima