Men gre kr na jok k berem take izjave, ja, je star model. K da niste avtomobilisti ampak ene picke k jim je vazn sam da je avto tanov model, pa nimajo pojma ne kako ne kaj, pustijo se prepricat da je pa tanov model lepsi, tud ce je grsi, morjo bi po tazadni modi. Jao.
206 je bil ko je prsu vn revolucionaren v oblikovanju, prvi z macjimi ocmi. Tehnika ni zastarela, lega je odlicna, predvsem z gumami 195, bremze sicer nelinearno dodajajo moc, ampak dobr.
Predvsem pa tale 1.6HDI, totalen strup, bolsi pospeski in koncna kokr 16 16V, isto konjev. Vec navora, sam je tud tezji. Ampak useen poje 1.6 16V.
K ti ulaufas tole turbinco lepo pocasi, mi posl kak pm, kr me zanima kako gre u primerjavi z 1.6 bencinarjem (mamo doma), zanima me se praksa
Avto je drgac tud dost udoben, menjalniki so mal cudni sicer, to sm ze dostkrat slisu, ampak ta avto nikakor ni zastarel, je avto in ne gajba tko k npr clio, punto, cist drgac se je notr pelat.
Usaj v takmu k je ta, starejsi so bli mal bl krs, palastika je bla bl za en falus, ni blo avto klime.
Mogoce sm mal subjektiven kr mamo pac ta avto doma, zato me zanima ce mi lahk kdo mal bl objektivno napise, kaj vas tok mot pr tem avtu, kaj je tok staro na njem?