ne vrjetn ne vsaj letos ne!
S tem feltnam mam drgač en res velk problem.Ble so štrihane doma čez barvo je biv pa dan še lak, in zdej se jih res najtežje spuca!Drugač negre kt z razrečilam(barva negre nč stran) pa sem probavov z nešteto razmščevalcev pa nevem z kermu še pa negre dol!!!S kero stvarjo nej še probam?
Jah nevem enkrat mam še namen šipe zatemnit pa tazaden spojler dat gor!Podalškov pa pragovov se mi pa nesplača k bom koj vse polomu k so ceste v naš držav obupne!!!
oo, železnkar ej lep punto, sam maš ga pa tud čist na tleh. sej hudo zgleda, sam kok je pa udobn?
za podaljške pa pragove se ti pa res ne splača, preden ne popravjo ceste do loke.
YO YO ja ti me že zastopeš k veš kašne so ceste tle pr nas(če se temu sploh lohk reče ceste
9!!Vožna je lepa če je cesta lepa kakr pa prideš do lukn je pa najgrša zato k je utrjen kokr se da!Kdo si pa iz kje
lep punto. res brezveze kako plastiko gor metat, k ma itak že usak 3. punto neki gor. sam šipe zatemnit, eno colo večje feltne pa, mogoč še krom špegle pa si zmagou.
zato sm te prašu kok je udobno, ker si zanč kr mal prskaku mim Tuša (ratitovec). drgač so pa tele feltne so čist dost velke... vsaj jst tko mislem. pa ful noro zgleda k so štrihane.
drgač sm pa jst iz logu... včer zvečer smo se glih skup prpelal pred lentija (če se spovneš) Z unotom sm bil...
uros1210 je napisal/-a:a de bi 16ke gor dav!!Pomoje so 15ke čist dost!K te so zdej 15ke pa 195/45/15 gume gor pa sem čist zadovolen!nevem no pomoje bojo kr 15ke ostale
aja pol pa dobr. sj v živo verjetn zgledajo večje, ker na sliki zgledajo 14 col. 205/45/15 bi bla idealna dimenzija. a si že kj razmišlov o kakih distančnikih?
kok je pa kj hrčkov?