Privlacnost, s katero te dobi na prvi pogled

Ko pa spoznas notranjo plat, te popolnoma osvoji :P :

Hehe, no to je zaenkrat to

LP
pugi405 je napisal/-a:Usnje na armaturi.... fotelji XXL, brezčasna oblika.... a usnje sem omenu![]()
![]()
Ta avto se mi je zmeri dopadel. Pa še V6....![]()
Zgleda pa res ohranjen. Zelo lep. Če boš nižal, nižaj samo spredaj. Feltne pust original. Pa redno poliraj! Pa ne voz po snegu... pa po dežju, pa ne zaletavej se .... pa... pa... ah dost bo..![]()
S|icKeR je napisal/-a:kje maš pa unga francoskega porscheja? drgač pa zlo lep avtek, lepo ohranjen, edin o najlepši armaturki bi se dal razparvlat...
killah bee je napisal/-a::shock: Adijo pamet,resss , kolk je pa to dobr stroj,pa kolk opreme,svaka ti čast za avto,takoj bi imel tole![]()
Nej ti dobro služi,v kar ne dvomim,pa res veliko srečnih kilometrov![]()
Pa sej veš,r klub vabi ane
sporty je napisal/-a:axa je napisal/-a:Hehe moja bivsa lepotica....smrk......lepo pazi nanjo
Hehe, a ti zgleda da ne :P ... Komi cakam da nardim izpit, pa da se registrira! Pol pa cruzing araund... Pridem gdaj na kafe
, da vidm kuko Laguna laufa
!
Ajde uzivej![]()
LP
Eazy-O je napisal/-a:Lušno tole, lušno... pa dejansko mi je armaturka ful huda...A se ti da še en posnetk direkt naprej iz vonikove pozicije nardit?
Drugač pa čestitke za lep avto pa pazi ga pa res ga ne kičat
Kok je pa kej poraba?
axa je napisal/-a:Sej vem,da pazis nanjo...verjetno se bolj kot nase :P![]()
Fantje v temu avtu ni da ni se govorec racunalnik imaSporty ti kr uleti
pogledat....bomo dragal Renault 25 V6 VS. Renault Laguna V6![]()
p.s.Sporty a ti gre ze kej na zivce francosko cebljenje od racunalnika?
ALFA 166 je napisal/-a:Huda makina stari se posebi tale V6 sam radijo mas pa mal bogi za moje pojme ce hoces ti prodam enga dvojnega bi ti cist lepo sedu notr je pa dvojni od Clariona z cd in kaseto!! Veliko lepih in brezskrbnih kilometrov!! :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov