Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Big Girl :)

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:05 pm

No, tako je naneslo, da sem se vseeno odlocil odpret posebno temo za mojo lepotico :D ! Takole pred fotkami se nekaj besed o mojem Renaultu 25 (petindvajsetki lepo prosim :P )... Kupil sem si jo letos natanko na Valentinovo, ogledal sem si jo pa nekaj dni prej, ko jo je uporabnik Axa pripeljal pokazat v Lj. Navdusenje je raslo, ko smo hodili okoli avta in zrli v lepo ohranjeno karoserijo, masino, notranjost in nov akumulator, nov hladilnik, nov izpuh, dodatek motorju do 220k km, malo rabljene pnevmatike Yokahama, obnovljene litke, povrh vsega pa naj bi bile nove se zavorne ploscice in sprednji amortizerji. Cesar sicer na oko nisem videl, ampak verjamem Axi ;) ! Ni bilo potrebno veliko, en sam vikend in ze smo bili v pisarni, delali prepis :D . Ni mi zal niti tolarja, je prva stvar sploh ki sem jo zasluzil z lastnimi rokami in sem nanjo toliko bol ponosen ;) . Grafitno srebrna lepotica je letos stara natanko 15let, sepravi je letnik 90. Ima sorazmerno malo prevozenih kilometrov, sedaj nekaj prek 150k ;) . V notranjosti se najde se elektricno nastavljive sedeze, ogledala in stekla, avtomatsko klimo, orig. radio z orig. ojacevalcem, potovalni racunalnik... Za namecek pa se eno najlepse oblikovanih armaturk kar sem jih videl :D ! Ima sicer nekaj hib, kot vsak starejsi avto... Ampak se bo vse porihtalo :D ! No kar nisem uspel povedati, bodo pa fotke :D ...

Privlacnost, s katero te dobi na prvi pogled :D :
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Ko pa spoznas notranjo plat, te popolnoma osvoji :P :
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Hehe, no to je zaenkrat to :D ... Ko bo denar pridejo 16zoll litke kake lepe, mogoce se minus 3cm nizanje pa zadi distancniki... Potem pa se k licarju zarad par malenkosti in je fertik ;) ! Se cujemo...

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne jun 12, 2005 9:09 pm

Huda makina! :shock: :bow
Res neverjetno lepo ohranjen... :shock:
Pa V6... :twisted: 8)

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Ne jun 12, 2005 9:12 pm

Hehe moja bivsa lepotica....smrk :? ......lepo pazi nanjo :D

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:15 pm

axa je napisal/-a:Hehe moja bivsa lepotica....smrk :? ......lepo pazi nanjo :D

Hehe, a ti zgleda da ne :P ... Komi cakam da nardim izpit, pa da se registrira 8) ! Pol pa cruzing araund... Pridem gdaj na kafe ;) , da vidm kuko Laguna laufa :twisted: !

Ajde uzivej ;)

LP

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne jun 12, 2005 9:15 pm

uff mi smo imeli leta 90 renault 21 pa je bila makina, kaj šele more to delat :)

dober avto, res.
8)

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Ne jun 12, 2005 9:16 pm

:bow :bow :bow

je treba še kaj dodati? Res, svaka ti čast, tolk mlad pa takšen zaklad v rokah! ;)
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jun 12, 2005 9:16 pm

Usnje na armaturi.... fotelji XXL, brezčasna oblika.... a usnje sem omenu :shock: :shock:
Ta avto se mi je zmeri dopadel. Pa še V6.... :yum
Zgleda pa res ohranjen. Zelo lep. Če boš nižal, nižaj samo spredaj. Feltne pust original. Pa redno poliraj! Pa ne voz po snegu... pa po dežju, pa ne zaletavej se .... pa... pa... ah dost bo.. :bonk :bonk

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne jun 12, 2005 9:18 pm

kje maš pa unga francoskega porscheja? drgač pa zlo lep avtek, lepo ohranjen, edin o najlepši armaturki bi se dal razparvlat... ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jun 12, 2005 9:22 pm

:shock: Adijo pamet,resss , kolk je pa to dobr stroj,pa kolk opreme,svaka ti čast za avto,takoj bi imel tole 8)

Nej ti dobro služi,v kar ne dvomim,pa res veliko srečnih kilometrov ;)

Pa sej veš,r klub vabi ane :D
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:25 pm

pugi405 je napisal/-a:Usnje na armaturi.... fotelji XXL, brezčasna oblika.... a usnje sem omenu :shock: :shock:
Ta avto se mi je zmeri dopadel. Pa še V6.... :yum
Zgleda pa res ohranjen. Zelo lep. Če boš nižal, nižaj samo spredaj. Feltne pust original. Pa redno poliraj! Pa ne voz po snegu... pa po dežju, pa ne zaletavej se .... pa... pa... ah dost bo.. :bonk :bonk

Feltne bom kupil, bojo sigurno lepo pasale na avto, verjemi... Sigurno je pa tud, da originalnih ne bom prodal ;) ! Tk da kadar se mi bo zahotelo bo avtek originalen... Za nižanje si mi dal dobro idejo, polira se redno, zaletaval se ne bom... Sneg in dez je pa pac na programu, kaj cmo... Dez je pa itak voda, avto se pa tud pere in voda je zmeri. Edino sol bo treba dol prat ;) . Bo v redu :D ?

LP

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne jun 12, 2005 9:25 pm

Lušno tole, lušno... pa dejansko mi je armaturka ful huda... :) A se ti da še en posnetk direkt naprej iz vonikove pozicije nardit? :)

Drugač pa čestitke za lep avto pa pazi ga pa res ga ne kičat :)

Kok je pa kej poraba?
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:28 pm

S|icKeR je napisal/-a:kje maš pa unga francoskega porscheja? drgač pa zlo lep avtek, lepo ohranjen, edin o najlepši armaturki bi se dal razparvlat... ;)

Porschejcek je v moji sicer pocasi napredujoci, ampak lahko recemo delavnici :D . Zdele poleti se bo vec delalo, ko bo mir pred solo ;) ! Zamisli in zelje so velike, casa in denarja pa primankuje... Saj vsi veste kako je to :( ! Sploh ce delas zraven se projekt scooter renault F1 :twisted: ...

LP

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:30 pm

killah bee je napisal/-a::shock: Adijo pamet,resss , kolk je pa to dobr stroj,pa kolk opreme,svaka ti čast za avto,takoj bi imel tole 8)

Nej ti dobro služi,v kar ne dvomim,pa res veliko srečnih kilometrov ;)

Pa sej veš,r klub vabi ane :D

Renault klub hire i come :twisted: ! Takoj k bo vsaj ena makina narejena tk k sm si zamislu, se bom proslavil z vstopom v klub 8) . Ce me boste sprejel sevede :oops: ...

LP

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Ne jun 12, 2005 9:36 pm

sporty je napisal/-a:
axa je napisal/-a:Hehe moja bivsa lepotica....smrk :? ......lepo pazi nanjo :D

Hehe, a ti zgleda da ne :P ... Komi cakam da nardim izpit, pa da se registrira 8) ! Pol pa cruzing araund... Pridem gdaj na kafe ;) , da vidm kuko Laguna laufa :twisted: !

Ajde uzivej ;)

LP

Sej vem,da pazis nanjo...verjetno se bolj kot nase :P :lol:
Fantje v temu avtu ni da ni se govorec racunalnik ima :D Sporty ti kr uleti
pogledat....bomo dragal Renault 25 V6 VS. Renault Laguna V6 :twisted:

p.s.Sporty a ti gre ze kej na zivce francosko cebljenje od racunalnika? :lol:

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 Ne jun 12, 2005 9:37 pm

Huda makina stari se posebi tale V6 sam radijo mas pa mal bogi za moje pojme ce hoces ti prodam enga dvojnega bi ti cist lepo sedu notr je pa dvojni od Clariona z cd in kaseto!! Veliko lepih in brezskrbnih kilometrov!! :P
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:38 pm

Eazy-O je napisal/-a:Lušno tole, lušno... pa dejansko mi je armaturka ful huda... :) A se ti da še en posnetk direkt naprej iz vonikove pozicije nardit? :)

Drugač pa čestitke za lep avto pa pazi ga pa res ga ne kičat :)

Kok je pa kej poraba?

Z fotko bova pocakala do vikenda ko grem spet k lubici na obisk... Je namrec na pocitnicah, steje soncne vzhode in zahode :D . Se vsak vikend ocedi in skopa, gre na sprehod... Ter caka na registracijo, potem pa bova skupaj dan za dnem :P ! Lol... S tem sem hotel povedati da je ni doma, ampak imam parkirano pod streho na vikendu. Bom slikal konec tedna ;) !

Jaz, kicil avto :P ? Sploh ne, kaj sele tako limuzino... Ne se bat ;) !

Porabi pa kok ji das, polni plin prek 36l trenutna, voznja kot voznja bi rekel 12 povprecna... Res lezarno krizarjenje z prestavljanjem pod 1500 obrati pa tud manj! Na avtocesti konstantna hitrost 130kmh, kaze trenutno porabo 9,3 do 9,6l... Odvisno od vetra in naklona ;) ! Sej porab neki za pospesevanje, sm k doseze hitrost ne rab velik za ohranjat jo :) . Olajsevalna tocka je tud teza, ki je v prometni oznacena na samo cca 1,2 tone :shock: !

LP

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne jun 12, 2005 9:41 pm

učas predsedniški avto , zdj pa u tvojih rokah...ladja in fotelji :D

Lp
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:43 pm

axa je napisal/-a:Sej vem,da pazis nanjo...verjetno se bolj kot nase :P :lol:
Fantje v temu avtu ni da ni se govorec racunalnik ima :D Sporty ti kr uleti
pogledat....bomo dragal Renault 25 V6 VS. Renault Laguna V6 :twisted:

p.s.Sporty a ti gre ze kej na zivce francosko cebljenje od racunalnika? :lol:

Lol... Hehe, vcasih se res zgodi :oops: ! Sploh v teh letih :P ... Racunalnika pa a ves da skoro ne slisim, edino ko pade gorivo na nivo rezerve mi lepo obrazlozi pri cem smo :P !

LP

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne jun 12, 2005 9:46 pm

ALFA 166 je napisal/-a:Huda makina stari se posebi tale V6 sam radijo mas pa mal bogi za moje pojme ce hoces ti prodam enga dvojnega bi ti cist lepo sedu notr je pa dvojni od Clariona z cd in kaseto!! Veliko lepih in brezskrbnih kilometrov!! :P

Tudi jaz nisem vedel, kaj ta radio zmore dokler nisem postudiral kako se ga stela :P ! Verjamem da je tvoj radio lep, saj je Clarion... Vendar ne verjamem da imam tok dnara :oops: ! Tisto ka pa mam, pa se mi trenutno ne daje za redio :P ! Sori...

LP

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne jun 12, 2005 9:47 pm

sam tako lepo ohranjenih pa pri nas ni veliko! :shock:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov