ali moram se kaj narediti?
------------------
zdej bom se mal pohvalu audije
audi se mi dosedaj se nikoli ni POKVARIL! edino 2meseca nazaj ko semm bi ob bencin ko mi nekaze prav za benz!
zdej pa se nesrece kar jih je pa blo mislm da 5 ampak nikoli kriv.!
-na bezigradu se je eden butec iz hondo cr-v zaletel v nas u prtlaznik avto je biu oduzadi kr fajn razbit tako da se ni dal prtlaznik ne odpreti ne zapreti!(njegov odgovor je pa bil da je iskal mobitel po avto in se rdeca luc je bila!)
-2prometna nesreca se mi je zgodila u srikvenici ko je nekdo gleda hiso in v ovinku priletel vame(avto je biu zelo odrajsan obstrani + nova zadnja felga)
-3prometna eden nemec z nissanom poltovornjak al kaj je ze tisto se je zaletel je sel rikverc in sem imel 2lukni u havbi in poceno letvico podlucjo pa se odbijac je imel 2luknji
-4prometna nesreca je bila tudi u crikvenici (ampak uzroka se nespomnim)
-5prometna je pa bila spet u crikvenici ko je nekdo prehiteval na strmem hribu in je prletel celno vame(avto odspredaj totalka)
nikoli nisem napihal vec kot 0.00 in nikoli nic ne pijem,ne kadim nic no in ne upostevam pravil
imam tudi za nepravilno parkiranje par redarskih listkov takoj placal in nikoli nisem pritozil saj nevem kdaj bom dobil se večji znesek!
to bo to naprej govorijo slike!(jutri upam)