Mašinka je neproblematična; je pa več težav z elektriko/elektroniko... sicer sem imel tisto prenovljeno verzijo 460T... avto danes vozi mama kljub vsemu imam lepe spomine;
kolk si pa dal zanj? kolk km ma? letnik?
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...
Lepo!
To je bil svoje cajte moj sanjski avto in s ga tud hotu kupit samo pol sn kupu fiata in se prov mal preveč navezal nanj. Drgač mi je pa ta volvo totalno lep(čeprav ima odsekane linije)!
To ti je zakon avto.
Od prjatlce babi ga je mela tazga, pred štirimi letomi je med vožnjo zaspala in nekje od Plitvic naprej zletela s ceste ter se 6x obrnila okol. Blo ji ni čist, ampak čist nč (še vn iz avta je sama zlezla in šla nazaj do ceste ustavljat ljudi, da je lahko poklicala domov, ker je med kotaljenjem zgubila GSM). Anyway, k je pršla domov, je še isti teden kupla istiga volvoja, k ga je prevrnila, le da je bil dve leti novejši od starega. Prevoženih ima že nekaj čez 300.000 km, dela ji popolnoma BP (letos poleti ji je sicer crknil akumulator, ampak to pa je bil edini nepredvideni servis v štirih letih in 150.000 km). Ga ne proda za noben denar.
Čuvaj ga, ker je res super avto! Srečno vožnjo in ne preizkušaj njegove varnosti med kotaljenjem, verjemi mi na besedo!