Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Vprašanje glede Puntoja

Napisal/-a Borcix Po maj 12, 2003 9:39 pm

A je res treba dati armaturko na pregled, če ti zamenjajo osvetlitev pri števcih, mi je kao kolega rekel, da bi mi vse zrihtal za 2 tisoč, potem pa na Fiatov servis klical, pa vprašal, kak je s tem. Dobil je odgovor, da je treba armaturko peljat na kontrolo, ki stane 50.000 SIT, je to res ali kak fake? :?:

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To maj 13, 2003 7:24 am

zakaj bi moral dat pa na pregled?? misliš, da bi ti težili na tehničnem? sam da ne bo svetla kot dolge luči...
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Vprašanje glede Puntoja

Napisal/-a maky To maj 13, 2003 8:06 am

Borcix je napisal/-a:A je res treba dati armaturko na pregled, če ti zamenjajo osvetlitev pri števcih, mi je kao kolega rekel, da bi mi vse zrihtal za 2 tisoč, potem pa na Fiatov servis klical, pa vprašal, kak je s tem. Dobil je odgovor, da je treba armaturko peljat na kontrolo, ki stane 50.000 SIT, je to res ali kak fake? :?:

lej na uradnem servisu te hočjo zmeri oskubt kjer se da...
:wink: če ti zamenja osvetlitev(se prav žarnce menja) nima veze to z armatorko...

po tej logiki bi blo treba ko ti svetilna žarnca crkne isto use pregledat al kaj? :?:
SlikaSlika

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik To maj 13, 2003 8:16 am

Ma to so buče... ti kr lepo v miru in brez skrbi nared... Sj ne boš šel ponoči na tehničnega :P
Slika

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Napisal/-a Borcix To maj 13, 2003 3:43 pm

Ma ne vem, če ste me razumeli, v armaturki mam sedaj oranžno osvetlitev, rad bi mel modro (kot pri WV-jih). Pa je baje treba potem avto na nek test peljat, da se kao nastavi notranja osvetlitev (vsaj tak sem ga jaz razumel).
Pa sem bil na servisu pa sem tudi osebno vprašal. Evo vprašal sem ga, kaj je v primeru, ko mi pregori kaka lučka v armaturki, pa mi je odgovoril da je tudi treba it na ta test. Pa sem ga malo čudno pogledal, potem se je še sam malo zamislil, tak da ne vem kak je s tem.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To maj 13, 2003 3:58 pm

na servisih se dostikrat zamislijo, ja... to je tak, ko se nam ljudem zaplete jezik, se oni zamislijo...

meni je na integri v mb rekel, da optika pride 40k pa da je 4 ure dela s tem

yeah, right
Slika

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Napisal/-a Borcix To maj 13, 2003 4:24 pm

Jao, pridi v prekmurje je ceneje :D
Dela je pa za maksimalno eno uro 8)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To maj 13, 2003 5:58 pm

vem ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To maj 13, 2003 7:33 pm

Borcix je napisal/-a:A je res treba dati armaturko na pregled, če ti zamenjajo osvetlitev pri števcih, mi je kao kolega rekel, da bi mi vse zrihtal za 2 tisoč, potem pa na Fiatov servis klical, pa vprašal, kak je s tem. Dobil je odgovor, da je treba armaturko peljat na kontrolo, ki stane 50.000 SIT, je to res ali kak fake? :?:

Ja na tehnicnem lahka tk zatezijo vcasih da te mine, zard ene malenkosti delajo iz muhe slona!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To maj 13, 2003 7:43 pm

Tomekk je napisal/-a:

Ja na tehnicnem lahka tk zatezijo vcasih da te mine, zard ene malenkosti delajo iz muhe slona!

ma kaj vam je!!!
zarad žarnce pa ja ni treba delat cele bedarije!
Lej armaturko je kvečemu treba pregledat da se kaj ne premakne... recmo kšn števc... tega pa če pazljivo delaš valda ni treba delat na servisu...
Po tej logiki bo hmal treba menjat sprednje pa zadnje žarnice na servisu ker "lahko spremeniš kot in s tem svetilnost" :lol: :lol: :lol:

Tvoj prijatelj naj upraša kaj bojo delal na tej kontroli... Me prov zanima kere buče mu bojo prodal... :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To maj 13, 2003 7:47 pm

Tomekk je napisal/-a:

aja zarad barve armaturke ti nimajo kej piskat...
če pa že kej proba mu pa lepo pojasniš naj potem vrže vse polote,golfe pa pasate pa kaj še jaz vem kere ki imajo isto osvetlitev... :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Napisal/-a Borcix To maj 13, 2003 8:53 pm

Ma ja saj se sliši že kao bedarija, pomisli pregori mi naprimer ena zarnica v armaturki, za zamenjavo plačam 100 SIT za kontrolo prek računalnika pa 50.000 SIT, saj to sem onemu tudi rekel pa je bil samo tiho.
Je pa fak, ko je srednja konzola v modrem, armaturka pa v oranžni barvi.

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din To maj 13, 2003 9:43 pm

Po novem je tako, da če ti bilo katera žarnica na avtu crkne, je treba avto nemudoma ustavit in poklicat šlep službo, da te odpeljejo na pooblaščeni servis, da ti zamenja žarnico, saj brez ustrezne montaže ne moreš dobit blagoslova za homo kartonček za novo žarnico :P
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. To maj 13, 2003 9:58 pm

din je napisal/-a:Po novem je tako, da če ti bilo katera žarnica na avtu crkne, je treba avto nemudoma ustavit in poklicat šlep službo, da te odpeljejo na pooblaščeni servis, da ti zamenja žarnico, saj brez ustrezne montaže ne moreš dobit blagoslova za homo kartonček za novo žarnico :P

Slika

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Napisal/-a Borcix To maj 13, 2003 10:34 pm

Ma O.K. vidim, da ne kapirate, kaj hočem narediti, bad luck :roll:
Ne gre se za žarnice v žarometih, niti zadnjih lučeh :)

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Napisal/-a din To maj 13, 2003 10:40 pm

Vemo, vemo brez skrbi. Ti samo menjaj barvo v armaturki :wink:
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Sr maj 14, 2003 8:59 am

jest sm menjal.. barvo osvetlitve....barvo stevcev.( za to so mi sicer tezil) bavto armaturke... še kaj ?
V8 POWER

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Napisal/-a *bojci* Sr maj 14, 2003 11:12 am

Ma nič ti ne morejo težiti!!! Slika
Je pa res, da so v Murski Soboti na tehničnem zoprni, razen če koga poznaš. Sem tudi sam prej v MS delal tehničnega, ker sem iz prekmurja, pa več ne bom šel tja.
Ravno zdaj, v ponedeljek sem na AMZS v Mariboru naredil tehničnega, pa mam skurjen katalizator, zadnji lonec je hin pa še z nehomologiranimi gumami in felnami sem prišo skoz. :wink:
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Napisal/-a Borcix Sr maj 14, 2003 5:22 pm

Ok, da nekaj razjasnim, ne gre se mi za tehničnega. Gre se za to, če je res treba armaturko na test peljati, ko si zamenjam osvetlitev not. Zanima me samo če je to res, če je to na puntoju že kdo naredil.

Lep pozdrav.

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Napisal/-a din Sr maj 14, 2003 7:24 pm

Si razbijam glavo in ne najdem niti enega pametnega razloga zakaj bi moral iti na test :roll:
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov