Komentarji zaželjeni...
CupraR je napisal/-a:Zadaj in od strani kul, spredaj pa obvezno en drug odbijač, ker tale sprednji podalšek zgleda ke en plug oz kot da bi nekaj na silo gor dal.. Zadaj pa res uredu, kkšn rorček bi pasal pa dej uno nalepko super sport dol
RedBull™ je napisal/-a:A lahko prosim pomanjšaš velikost slik oz. daš linke do slikKer to so zdj celi plakati
stench je napisal/-a:Lep megan, luksuzna notranjost (samo tepihi mi nekak ne pašejo noter)
meni pa prvi podalšek ni tako napačen, za moje pojme mu manjkajo ene 18 col feltne
pa temne šipe, pa krom špegli, pa kot so že povedali letvice v črno barvo
(mogoče bi dal stranske v srebrno).
_Pancho_ je napisal/-a:No, tole je za moje pojme totalno neokusno in napol spackano. Tistega, ki izdeluje in prodaja takšne zmazke je lahko sram. Tukaj si lahko pogledate, da so podajški, ki so lepljeni, narejeni dosti bolj natančno in ne izstopajo toliko od linij na blatnikih.
P.S.: Pa tiste alu mrežice spredaj...
g. podganjsek je napisal/-a:DJRawer je napisal/-a:Če vas zanima glede sprednjih spojlerjev, še noben k ga je vidu v živo ni reku da mu ne zgledajo kul! Pač slika naredi svoje....
Jaz sem jih videl pa sem še vedno mnenja da so za pobruhat.
LP!
RedBull™ je napisal/-a:g. podganjsek je napisal/-a:DJRawer je napisal/-a:Če vas zanima glede sprednjih spojlerjev, še noben k ga je vidu v živo ni reku da mu ne zgledajo kul! Pač slika naredi svoje....
Jaz sem jih videl pa sem še vedno mnenja da so za pobruhat.
LP!
Gospod podganjsek se je prijavil samo zaradi tega,da se dela pametnega in je napisal ta komentar...hmm...ker mam čas,bom malce raziskal,kdo se skriva za tem nickom
ok...drugač je men avto čist ql...za sprednji spojler bi pa rekel da ni ne vem kako dobr,slab pa tud ni...ena srednja varianta...itak je pa najvažnejše, da je lastniku všeč!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov