Zdravo! No da vam predstavim še svojo gnilo gajbo. Gre za Yugota koral 55 let.89 80.000km (1. lastnik moj star ata).Kljub temu da ima avto komaj 80.000 je skos fural na kratke razdalije,neogret je zdaj potreben male generalke.(tesnila,semeringi štelanje fergazerja,predvžiga, ventilov) Batnih obročkov verjetno nebom menjal,ker avto ne pije olja

. Zdaj ko pride pomlad imam namen nanovo pobarvat prednjo havbo oba sprednja blatnika cel zadnji del...ubistvu vse razen strehe :P Nekaj sem že barval lani,ko smo popravljali rjo,samo takrat sem se šele učil barvat,tako da sem pobarval brez šprickita,predebelo,zatečena barva,i.t.d. uglavnem grdo

Zdaj se bom bolj potrudil." Obnoviti" moram še ene stare 13"litke in dat nanje nove gume. Mogoče bomo rezali tudi fedre( al pa pridejo notr apex-obvisno od financ) doma imam že tudi zadnjo listnato vzmet od 101-nke. Zakital bom sprednji znakec,stranske znakce in zadnje znakce dol potrgal,potrgal bom tudi stranske lajšte,zatemnil smerokaze in "rikverc" luč. Najraje bi nanj nataknil tudi kakšne 14 col felge,.. Samo avta nimam namen peljat na LPP,verjetno bo to moj prvi avto do naslednjega februarja(poteče registracija) pol bomo pa vidli,mogoče pade Punto 2-ka.
"AVTOAKUSTIKA" radio Panasonic na CD-je 4 * 40w
malo za šalo malo za res:
yugo on 16" (felge so od a3 zravn prislonjene

)
zadnje felge imajo gor 145 zimske gume in so gor na avtu samo "za hec"
Takole mislim zatemnit žmigovce:
Avto je trenutno grd,zato ga hitro skritizirajte :P
Več slikic med "obnovo" ki se bo začela takoj ko bo 15 stopinj plusa zunaj
LP, Žan