.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Avto je že precej star (5 let)... okolica kjer je auto slikan je mal čudna ampak nič ne de

pa kak komentar če se vam da pisat...
lp
Escalade je napisal/-a:temu jaz pravim avto brez okusa > lep avto dobesedno spremenil v grdega
-kva mas to neki spredi kao da mas SUV pa da bos koga zrinu s ceste ali kaj?
-na strani je ocitno isti "body kit" oz. neki k se sveti in zgleda tko mal leseno, popolnoma nepotrebni sik k NEpase
-zadi nisi dal slike, po unmu "avspuhu" zgleda se kr solidno ampak ok
-feltne![]()
![]()
![]()
barva avteka je res lepa, ze ce bi pristop kasn bolsi uzel bi lahk avto 10x bols zgledu, ampak trenutno je tole zelo grdo
106 je napisal/-a:Meni ti hrosci strupeno zgledajo v top chop varjanti al kak se ze rece ,ko imajo spusceno streho in manjso sprednjo ter zadnjo sipo
ne, a je to kriterij da lahko "izrazim svoje mnenje"? pomoje ne, tole je forum.51M3K je napisal/-a:Escalade je napisal/-a:temu jaz pravim avto brez okusa > lep avto dobesedno spremenil v grdega
-kva mas to neki spredi kao da mas SUV pa da bos koga zrinu s ceste ali kaj?
-na strani je ocitno isti "body kit" oz. neki k se sveti in zgleda tko mal leseno, popolnoma nepotrebni sik k NEpase
-zadi nisi dal slike, po unmu "avspuhu" zgleda se kr solidno ampak ok
-feltne![]()
![]()
![]()
barva avteka je res lepa, ze ce bi pristop kasn bolsi uzel bi lahk avto 10x bols zgledu, ampak trenutno je tole zelo grdo
Svoj avto si že objavo? Meni pa je beetle kar vredu samo oni krom ob strani mu pa res ne paše pa feltne še.. drugače pa ok
CockroaC je napisal/-a:106 je napisal/-a:Meni ti hrosci strupeno zgledajo v top chop varjanti al kak se ze rece ,ko imajo spusceno streho in manjso sprednjo ter zadnjo sipo
temu se rece audi TT.
CockroaC je napisal/-a:106 je napisal/-a:Meni ti hrosci strupeno zgledajo v top chop varjanti al kak se ze rece ,ko imajo spusceno streho in manjso sprednjo ter zadnjo sipo
temu se rece audi TT.
Drugace pa je avto obup, ves tisti krom in bulbari mu sploh ne pašejo, da ne omenjam feln ki zgledajo ko od kalibre turbo iz leta 91.Pa retro look my ass .. vsi avti so meli vcasih veliko kroma pa zato še vedno ne gremo na golfa5 tlačit krom bull barov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov