no tole so sedaj moje slikice, verjetno pa še jih pride kaj zraven.
kritizirajte, ocenite, pluvajte po njem, vse kar vam srce poželi vsakega komentarja bom vesel, pa tudi kakšne ocene :P
Halo!
Vse pohvale za nakup tako lepega avtomobila :P ! Sam prevleke za sedeze pa res daj dol al pa jih mal bolj nategni da bo lepse zgledalo !
lp in veliko varnih km
Tako kot ti je predhodnik povedal men osebno so prevleke grde.(dobr tist boš že zrihtal) Potem barva vozila mi je malo grda ampak to ni tako pomembno, ker dons dobit barvo avto željeno zelo težko.
Litke so mi lepe vsaj men k nisem ne vem kako zahteven. Tonirana stekla cool ne.
Kako si letvice na vratih in boku barval, a si jih dau dol al si jih kr gor špricnu, pa ka vse si gor dau nanje, prajmer za plastiko kit špric al še kej druzga pa če si kej ošmirglou prej?
In kolk cajta že kej maš pobarvane letvice in kok se kej barva gor drži, mislim če že kej poka pa to?
Drgač pa čimprej vrž dol prevleke .
Ajdi, mej se
a veš jst sm pa to nekak tako naredu, da sm šol do avto ličarja, pa je to on naredu, ker je blo še par drugih stvari za porihtat, pa sm mu reku nej to kr on zrihta. drgač se pa barva dober drži, edino kljuk mi ni hotu špricnat ker je reku da so kao gumjaste pa da bi se barva lušla, zato so še vedno črne barve.
prevleke pa bom dal dol ob prvi proložnosti ja :P
ahaa, sm ga mel ja, sej veš Fantasy pa to :P :P do 4 smo bli tam dolih.
ka si nas vidu?
jst mam prevoženih 140 000km pa mi vse dela kot je treba, edino luči nekam slabo svetijo, to pa tak pravijo da je pr vseh enako.
ka mi lahko kdo pove kakšna je razlika med lučmi ob bravota pa mareje wikend, neki sm bral da je se da to zamenjat. zdej pa bi prosu nekoga da mi pove kakšna je potem razlika, če sveti kaj bolše al zakaj to počnejo