Speedfighter je napisal/-a:Pomoje bi bilo dovolj če bi bila varjanta, da lahko da oceno le tisti, ki pred tem odda tudi komentar...ker o tem, da bi se zraven napisala dana ocena je že bilo debate da se verjetno ne bi najbolje obneslo, ker bi se potem ocene drugim dajale v mnogih primerih na podlagi tega kolk je kdo od koga dobil...vsaj taki so mislim da bli zaključki zadnje debate na to temo dolgo nazaj...
Fullback je napisal/-a:bilo o tem predebatiranega že ogromno, ampak moderatorjem in administratorjem se ne zdi vredno urejati in spremeniti tega dela foruma...tako da je salon že zdavnaj izgubil na svoji funkciji in namenu!
Sigor je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Pomoje bi bilo dovolj če bi bila varjanta, da lahko da oceno le tisti, ki pred tem odda tudi komentar...ker o tem, da bi se zraven napisala dana ocena je že bilo debate da se verjetno ne bi najbolje obneslo, ker bi se potem ocene drugim dajale v mnogih primerih na podlagi tega kolk je kdo od koga dobil...vsaj taki so mislim da bli zaključki zadnje debate na to temo dolgo nazaj...
Saj ni težko napisat: ful dober avto, ena 10-ka od mene
Pol pa itak nobeden ne ve kolk ti je dal.
Aja, mimogrede, sem že prislužil prvo 1 odkar sem načel to temo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov