Da vam še jest predstavim svojega traktorja in sicer je GOLF TDI 150 4motione. Letnik 2001 oprema Highline. Spreminjat ga ne mislim nič ker mi je tak ušeč. Kar se pa motorja tiče je pa že imel manjši poseg pri RSR.
Your first Corrado? If so try not crash while watching the spoiler in the rear view mirror
Elvinm, avto že videl vsaj po slikcah sodeč, za moje pojme je tudi takšen kot je čudovit, mogoče bi samo šipce temnil na minimalno. Konjenica je tud taprava.
TDI. Veliko kupcev teh avtomobilov je po nakupu zelo razočaranih nad hrupom dizl-motorja v kabino. Baje je zelo moteče to ropotanje pri teh golfih, precej glasneje kot pri drugih avtomobilih. Bo znal voznik odgovorit. Mogoče pa so pri VW-ju tako hoteli, da voznikov golfov dvojk, ki so presedlali na novejši model, ne bi razočarali.
CockroaC je napisal/-a:Sexy je ... kaka SDI oznaka bi sedla.
Ni slaba ideja...
Drugače pa lep golfič...vidim da imaš felne od bore....dobra izbira.....tudi sam gledam za takimi......lepa barva a občutljiva......všeč mi je da ni nakracan s poliestrom......pa RSR rules...
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline
Najprej tepihi so zdej že prštimani za zimo pa dž, letne sm že pospravu v klet. Premika se kr uredu sam brez 4motiona bi šlo še bolj, baje da 4x4 uzame 20PS. Kar se pa tiče porabe prejšnji lastnik je mel povprečje cca 5000km 7,4 L/100km. Jest mam pa konstanto 8-9,5l na 100km.
Your first Corrado? If so try not crash while watching the spoiler in the rear view mirror
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.