Slike uploadaj na mobisux ali moj-album (le primer) in potem daj povezavo od tam.
Druga možnost pa je da uploadaš slikce direktno iz računalnika. Da pa narediš to, pa imaš spodaj področje dodajanje priponke.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Ja jst sem tudi oddal komentar v salonu in sicer zlo lep passat zlo lepa barva taprav motor ampak lexuske zadaj pa res pokvarjo drugače bombastičen avto z pravim motorjem.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ