frgo je napisal/-a:Iz iz imena sklepam, da gre za žensko. Ponavadi ženskam manjša 147 veliko bolj leži kot večja 156 ali celo ladja 166... Seveda pa so tudi izjeme
mimy je napisal/-a:Ne vem no, 156 in 166 sta mi res lepe, ampak ne rabim tako velikega avta samo za sebe.
De_Tomaso je napisal/-a:No ne vem. Sam sem 147 parkiral pri 70km/h na uro čelno v serijo 3 E46. Vzel mi je prednost.
Sam sem stopil ven brez poškodb, za ljudi v seriji 3 pa je prišel rešilec, pa sam sem bil na psu zaradi tega, pa magari nič kriv. Dvimi, da je 156 kaj bolj varna, do 130000km pa mi je 147 služila več odlično. 130€ stroškov na 20000km, vse na uradnih servisih, niti ene okvare.
JTDji pa že tako ptički čivkajo, da so res dobri.
rini je napisal/-a:Mislim, da je največja napaka pri tem avtomobilu varnost. Za čelno trčenje je prejel le 3*. Raje vzemi 20 centimetrov (ženske si znate predstavljat za kakšno dolžino gre) daljši avto 156, boljša varnost, 4 vrata, boljše vozne lastnosti, več udobja...
čare je napisal/-a:rini je napisal/-a:Mislim, da je največja napaka pri tem avtomobilu varnost. Za čelno trčenje je prejel le 3*. Raje vzemi 20 centimetrov (ženske si znate predstavljat za kakšno dolžino gre) daljši avto 156, boljša varnost, 4 vrata, boljše vozne lastnosti, več udobja...
a ko ti kupiš avto ga kupiš za zaletavat??JTD 115 KM je odličen motor ki je poskočen in varčen,sicer mi osebno 147 ni všeč ampak to je stvar osebnega okusa ,tako da če si se zapičil v ta avto ga kupi!a ja pa ko jo boš probaval najdi kakšno neravno(rahlo luknjasto) cesto da boš videl če kaj poka po podvouju kar se rado dogaja pr 147/156-kah ker kakšna roka pač dobi luft,sicer če bo ostalo špilalo potem ustrezno zbij ceno in jo vzemi ker tiste roke zrihtat ni noben problem.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov