Za prvega verejtno že veste, kateri me poznate, da sem imel modrega Unota, sedaj je še doma, vendar se vozi z njim foter v službo in nazaj

31.12.07 pa sem šel delat prepis za svoj drug avto. Končno sem našparal tistih 5.400€, da sem si lahko privoščil, malo bolj sodoben avto.

(Celjske tablice bom menjal drugo leto z MBskimi

Iskal sem seveda prostornega in ne preveč požrešnega za moj žep. Kot študent seveda, si ne morem privoščit ne vem kakega požeruha.
Izbral sem Variant varianto

Naj povem, da sem zelo zadovoljen z golfom in upam, da bo to tudi ostalo. Menjal sem seveda akumulator in stabilizatorja na sprednih kolesih.
Na avtu so bile nove zimske gume, tako da za zimo ne rabim skrbet. Seveda je registracija februarja tudi potekla, tako, da sem še za to moral poskrbeti...
Naj povem, da sem zamenjal vse ročke na vratih saj so bile oguljene in mene kot picikato to moti seveda, šel sem kar do porsche mb:

Naročil seveda tudi novo usnjeno držalo za roko preko ebaya:

Specifikacije avta:
Znamka: VW
Model Golf IV Variant 1.9 TDI
Moč: 90 KM
Ostalo: centralno zaklepanje, el. nastavljiva ogledala, el. šibedah, ročna klima (kar me niti malo ne moti), 8x orignalno vgrajeni zvočniki ...
naročeno imam še usnje okrog prestavne ročice, alu felne pri sosedu

v prihodnosti mogoče xenon..
pa spet novi radio si moram kupit, saj sem mojega "novega" že prodal čez en teden,
večja ponudba kakor sem dal zanj