Pa, če že vsi limajo slikce svojih avtomobilov, ker slika pove 1000 besed, sem pa jaz naredil filmčk...in upam, da bo ta povedu več kot 1000 besed

http://www.youtube.com/watch?v=_Y5ufckdV80
Pa se vidmo na cest!

nejkonej je napisal/-a:Mi je najboljši del tam k si ročno odtegnil pa prst ok naredil pa v prvo .... Wink Cool
svizc je napisal/-a:Pozdravljen majster!
Dober avto! Drugace pa te nic ne srecujem v Kranju. Vidim da si se vozil po sencurju, po tisti ravnini od merkatorja->smer je Jezersko cez nadvoz nad avtocesto in po Britofu. Namigni malo iz kje priblizno si. Drugace pa ce se ne ves, mogoce prletis?
LINK
Nosko je napisal/-a:svizc je napisal/-a:Pozdravljen majster!
Dober avto! Drugace pa te nic ne srecujem v Kranju. Vidim da si se vozil po sencurju, po tisti ravnini od merkatorja->smer je Jezersko cez nadvoz nad avtocesto in po Britofu. Namigni malo iz kje priblizno si. Drugace pa ce se ne ves, mogoce prletis?
LINK
Ja zdj mam komej avto en mesc pa zaenkrat sm samo ene dvakrat naredu GT krog okrog Meka pr Globusu![]()
Sem pa iz Primskovega. Kul tale meeting! 5 min od bajte, če bo cajt pridem pogledat, da vidm kake stroje vozte
Pro2Type je napisal/-a:Jah ti raj še 1x dobr poglej, ker nikakor ne more pisat gor S2, vem ker prodajam gume tko da še 1x poglej, razn če maš zadi 2 stari gumi tam cca 8 let da maš še s2 gor, sam močno dvomim
michelin je napisal/-a:glede vožnje pa zmanjšaj malo obrate Embarassed
svizc je napisal/-a:Drugac midva z frendom receva takmu folku kt se vozi okol Mcdonaldsa v kranju: "Šmeka okol Meka" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov