Takole zgleda...

Lp Marko
alesdrolec je napisal/-a:lepe feltne lampe sedejo ker je črn drgač so grde...
mogoče špegle dol...maska pa lepa
pa huda notranjost v usnju pa to
Marks je napisal/-a:alesdrolec je napisal/-a:lepe feltne, lampe sedejo ker je črn drgač so grde...
mogoče špegle dol...maska pa lepa
pa huda notranjost v usnju pa to
Luči so takšne kot so...meni ful sedejo na avto v primerjavi z originalnimi še posebej na črno barvo...glede špeglou pa za moje pojme naredijo piko na i in lepo zaključijo use skupi...usak ma svoj okus...feltne so pa itak zakon...vidm da maš iste
my bad..... je pa lepburka je napisal/-a:Je tole od Yagi-Sana bivsi stroj?? Kakorkoli, vse pohvale. Pusti ga taksnega kot je, edino malo bolj konkrenta platisca mu privosci
alesdrolec je napisal/-a:ni od yagi-ja bivši...burka je napisal/-a:Je tole od Yagi-Sana bivsi stroj?? Kakorkoli, vse pohvale. Pusti ga taksnega kot je, edino malo bolj konkrenta platisca mu privoscije pa lep
od yagi-ja ga je lih kšn mesc nazaj en na fiat-klub predstavu...tko da ta ni ta...stench je napisal/-a:alesdrolec je napisal/-a:ni od yagi-ja bivši...burka je napisal/-a:Je tole od Yagi-Sana bivsi stroj?? Kakorkoli, vse pohvale. Pusti ga taksnega kot je, edino malo bolj konkrenta platisca mu privoscije pa lep
od koga pa je?
avto sem pa že tolkokrat pohvalil, da je že zrabljen.
Edino glede na prejšne feltne, mi te nekak gor več ne pašejo.
alesdrolec je napisal/-a:od yagi-ja ga je lih kšn mesc nazaj en na fiat-klub predstavu...tko da ta ni ta...stench je napisal/-a:alesdrolec je napisal/-a:ni od yagi-ja bivši...burka je napisal/-a:Je tole od Yagi-Sana bivsi stroj?? Kakorkoli, vse pohvale. Pusti ga taksnega kot je, edino malo bolj konkrenta platisca mu privoscije pa lep
od koga pa je?
avto sem pa že tolkokrat pohvalil, da je že zrabljen.
Edino glede na prejšne feltne, mi te nekak gor več ne pašejo.
od yagi-ja ma še orig. lampe pa nima takih litk...enak imata sam krom špegle
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov