burka je napisal/-a:Identicno sem imel na testni voznji - avto me je fasciniral. Sosed ga je potem kupil, vendar ima hudiceve probleme z elektronsko rocno zavoro - na servisu pa mu ne znajo odpravit napake![]()
Kar se samih voznih lastnosti in udobja tice pa je definitivno super!
Srecno voznjo!
lp
chevy je napisal/-a:Čestitam, odličen nakup. Po števcu vidim, da je dizel...koliko KM in prostornine? Kakšna je oprema? Upajmo, da ne bo takih problemov, kot z Laguno 2 glede turbine, elektronike.
LP
tdk je napisal/-a:Probleme...meni deluje b.p.;se pa moras navadit;ko avto ugasnes se samodejno vklopi(zategne);ko avto prižegeš in speljes avtomatsko spusti.
Ročni vklop pride v poštev samo npr. će se ustaviš in pustiš avto prižgan...
lp tdk
p.s.Sicer pa upam,da mu ga bodo zrihtali,saj je v garanciji
MMNeo je napisal/-a:Tudi meni je FUL lepa. Sploh barva. In to me zdaj muči, saj imam rezervirano srebrno. Se mi zdi da je dosti odvisno kako zgleda laguna glede na barvo. Črna je lepša kot srebrna. Hmm, ne vem kaj narediti.
Kako pa so ta platišča? Razmišlajam, da bi menjal z 18". Ali so te čisto ok?
Kaj pa glede cene, koliko si zanjo plačal (nisem zasledil), če ni skrivnost.
robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
Komaj čakam, da nabavim v prihodnjosti eno karavanko.
MMNeo je napisal/-a:TDK, še par vprašanj:
ima mogoče ta laguna v predalu pred sovoznikom usb priključek na levem delu in pa, ali podpira radio mp3 format ali je res, da ga ne-kar ne morem verjeti.
Hvala ti za odgovor in želim ti ogromno varnih in prijetnih kilometrov z novo lepotico!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost