No, da se tudi jaz predstavim kot vsak novi član tega foruma

Sem Benjamin iz Črnomlja, trenutno študent v Mariboru, obožujem vse bencinske športe, veseli me delo z motorji & mehaniko

Februarja letos sem kupil Golfa II GTI-ja 1.8 8v letnik 89'. V bistvu je bil kupljen iz razloga da bi vgradil golfovo tubodizelsko (1.6 TD intercooler) mašino.. vendar sem se imel namen za začetek še nekaj časa vozit z bencinarjem.. in avto me je presenetil v vseh pogledih.

No, že od nekdaj sem bil GTI fan, in Gti-ji so bili zame res waw. Sedaj ga pa celo imam. In ker sem pri kolegih videl in se peljal z golfom G60, je bil to naslednji projekt. Nameraval sem dobiti vse potrebne dele in ga predelati v G60. Vendar so se stvari odvijale prehitro in kolega mi je ponudil menjavo z doplačilom. No in tako je prišel k hiši Golf 2 GTI G60. Letnik 1990, uvožen iz Italije. Tu pa tam malo buškast, par pikic rje, nič hujšega. Predvsem je fajn to, da je solidno ohranjen, prav tako tudi v notranjosti. Od opreme ima ORIGINAL klimo, servo volan, elektro šipe, sedež nastavljiv po višini, meglenke (prve + zadnje). Gor sem nataknil še feltne Borbet-A (16x9), ki so šle v obutev Toyo Proxes T1-R v dimenzijah 215-40-16. Dobil je tudi nove gewinde nastavljive po višini.

Tukaj pa še slik z Borbet-A, ki pa so jih že zamenjale original feltne Sebring (zaradi zime).

Lep pozdrav vsem na forumu in ljubiteljem VAG koncerna.
Beni