Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

2fastforyou
Nov uporabnik

accent 1.5 12v by 2fastforyou

Napisal/-a 2fastforyou Ne mar 08, 2009 8:19 pm

Moj accent gls
Slika
Slika
Slika
Slika

predelave:
-športni filter k&N
-avtoradio denver
-sprednji sistem panasonic
-tuba magnat
-ojačevalec mac audio
-zadni zvočniki pioneer
-popravljena rja na blatnikih : ))))
-odstranjene letvice

načrti za prihodnost:
-odstranitev okvirjev za tablico
-spuščanje 60/40
-felne 15 ali pa 16
-auspuh
-clean look
-mogoče barvanje v belo (streha črno)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne mar 08, 2009 8:22 pm

ok nečem bit nesramni ampak nekaj me zanima.... denarja nimaš za spodobni avtomobil (novejši),ampak za barvanje,lita platišča,pa spuščanje ter vso ostalo dodatno kramo pa imaš?

meni se bi zdelo škoda denarja za tak star avto...bi ta denar raje dal na stran in si ob priložnosti kupil novejši avto.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Ne mar 08, 2009 8:23 pm

Ne ga barvat ker ni vredn tega...in ga boš čez neki let itak zamenov

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 Ne mar 08, 2009 8:56 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ok nečem bit nesramni ampak nekaj me zanima.... denarja nimaš za spodobni avtomobil (novejši),ampak za barvanje,lita platišča,pa spuščanje ter vso ostalo dodatno kramo pa imaš?

meni se bi zdelo škoda denarja za tak star avto...bi ta denar raje dal na stran in si ob priložnosti kupil novejši avto.

Se strinjam raje kupi en bolš avto pa boš mev več od njega.

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Ne mar 08, 2009 9:13 pm

A ko folk daje na razne cliote pa polote, ki so stari cez 10 let in niso vredni nic gewinde, feltne na rob, nove gume....je pa vse ql? ce ze take pisete, potem to napisite vsakemu....
Eni pac rajsi vozijo starejsi avto in porihtan po svojem okusu in se tako razlikuje od ostalih, eni pa rajsi novejsi avto in pac tak, kakor ga ima vsak povprecnez. Pa tudi jaz ne odobravam, da se to na starih avtih dela ampak jebat ga...
LP
:)

2fastforyou
Nov uporabnik

Napisal/-a 2fastforyou Ne mar 08, 2009 9:18 pm

FLINK je napisal/-a:A ko folk daje na razne cliote pa polote, ki so stari cez 10 let in niso vredni nic gewinde, feltne na rob, nove gume....je pa vse ql? ce ze take pisete, potem to napisite vsakemu....
Eni pac rajsi vozijo starejsi avto in porihtan po svojem okusu in se tako razlikuje od ostalih, eni pa rajsi novejsi avto in pac tak, kakor ga ima vsak povprecnez. Pa tudi jaz ne odobravam, da se to na starih avtih dela ampak jebat ga...
LP
vsai en ki pametno razmišlja :D meni je vseeno al se pelam z fičotom al pa z bmwjom

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Ne mar 08, 2009 9:30 pm

2fastforyou je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:A ko folk daje na razne cliote pa polote, ki so stari cez 10 let in niso vredni nic gewinde, feltne na rob, nove gume....je pa vse ql? ce ze take pisete, potem to napisite vsakemu....
LP
vsai en ki pametno razmišlja :D meni je vseeno al se pelam z fičotom al pa z bmwjom

se strinam...
če je človeku všeč ta avto nej ga rihta po svoji volji :D

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne mar 08, 2009 9:47 pm

sm mel prej podobnega...super avto,se ne kvari,zelo zelo malo stroskov z njim,kaj cmo boljsega. samo za rjo je dobro poskrbet preden je prepozno. da ne bo kot pri meni :cry:

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne mar 08, 2009 9:54 pm

pa tut malo manj zanimiv je za tate :D (ni pa nujno). če bo mel ene hude in drage felgne, bo vrjetn meli tatovi manj dela, če ti kr celga vzamejo.

vsekakor ti pa svetujem:prvo si napisu športn izpuh.jst bi ti dal na prvo mesto popravilo rje.to bi prvo naredu.če pa maš namen celga barvat, pa ga prvo prebarvi potem, pa ga še rihtaj dalje.

drgač pa srečno vožnjo
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Ne mar 08, 2009 9:57 pm

jst ga mam še zdej (mal več kot 3leta) in mam neki čez 200000km...laufa k urca :D se tut nč ne kvar edino kar je res je rja okol blatnika...ampak se da zrihtat za đabe!
sam moj je 1.3 pa 3vratna verzija...sm pa slišu da se 1.5 bl kvari kot 1.3 (baje) je to res?

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne mar 08, 2009 11:09 pm

po mojem mnenju ni razlike med 1.3 in 1.5. imel sem 1.5 GT in na avtu se ni nikoli kaj pokvarilo. :)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Ne mar 08, 2009 11:18 pm

ja no jst nč ne vem...sm samo slišu od enga mehankarja...drgač je pa accent nasploh itk znan po tem da se ne kvar...

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo Po mar 09, 2009 9:05 am

Po mojih informacijah sta obe mašini praktično identični. Imel pri hiši in 1.3 in 1.5 in z nobenim ni bilo problemov. Tudi nisem slišal da bi bla 1.5 mašina problematična. Nevem od kod tvojemu mehankarju take ideje...
Lep dan!

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po mar 09, 2009 11:55 am

lenivec je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Eni pac rajsi vozijo starejsi avto in porihtan po svojem okusu
LP

ja valda.... moj foter je pa đejms bond. Ga ni človeka ki se raje vozi v starem razjebanem rjavem neudobnem niti najmajn varnem, brez vsake opreme avtu, kot pa lepo v udobnem avtku ki ima klimo, elektro šajbe, pri 130kmh se celo lahko pogovarjaš v njem, po 300 prevoženih kilometrih nisi uničen itd.

jst sm tak. avto letnik 2004 sem menjal za 1985 :lol: max hitrost je 80km/h, ob vžganem motorju se pogovarjat ne da, olja pije več kot nafte ampak se mi dopade :)

aja, veliko potrpljenja pri predelavi accenta ;)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Po mar 09, 2009 12:19 pm

GoGo je napisal/-a:Po mojih informacijah sta obe mašini praktično identični. Imel pri hiši in 1.3 in 1.5 in z nobenim ni bilo problemov. Tudi nisem slišal da bi bla 1.5 mašina problematična. Nevem od kod tvojemu mehankarju take ideje...

ni moj mehankar...sam poznam ga pač oz. moj frend ga!
sej ubistvu sploh ni važn...ne gre se o tem v tej temi...važn da avto laufa tko kt more :D

2fastforyou
Nov uporabnik

Napisal/-a 2fastforyou Po mar 09, 2009 1:17 pm

avto ima od opreme vse kai ponuja gls razen airbaga in klime :D

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po mar 09, 2009 1:24 pm

ti samo rihtaj to,ne pusti si pokvarit svojih sanj ;)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po mar 09, 2009 1:26 pm

myster je napisal/-a:vsekakor ti pa svetujem:prvo si napisu športn izpuh.jst bi ti dal na prvo mesto popravilo rje.to bi prvo naredu

nevem ali ste spregledali ali kaj?

2fastforyou je napisal/-a:predelave:
-popravljena rja na blatnikih : ))))

@2fastforyou: naj ti avto služi tako kot mora, srečno in varno vožnjo še naprej...

off:
nekateri starejši avtomobili so boljši kot nekateri današnji avtomobili, ki veljajo celo za NOVE. če bi sam naletel na kakšen dober primerek golf 2 gti bi ga takoj kupil ;)

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Po mar 09, 2009 1:58 pm

lenivec je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Eni pac rajsi vozijo starejsi avto in porihtan po svojem okusu
LP

ja valda.... moj foter je pa đejms bond. Ga ni človeka ki se raje vozi v starem razjebanem rjavem neudobnem niti najmajn varnem, brez vsake opreme avtu, kot pa lepo v udobnem avtku ki ima klimo, elektro šajbe, pri 130kmh se celo lahko pogovarjaš v njem, po 300 prevoženih kilometrih nisi uničen itd.

Ce preracunas-se posebej na starih avtih kot je clio, polo, accent, twingo....-so feltne, gume, gewinde ziht tok vredne, kokr je sam avto...in to pocne ful folka...tako da so to pac razlicni okusi.
Lp
:)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov