Ker na temu forumu še nisem predstavil svojega avtiča, ga bom zdaj. Je Mitsubishi Lancer letnik 1997, moj prvi avto. Kot zaprisežen mickar sem hotel točno ta avto in nobenega drugega. Za moje pojme ena najlepših oblik poleg Galanta za svoj letnik. Žal je bila v Evropi v prvem planu Carisma in je Lancer bil na voljo le z 1.3 motorčkom. 75 konj samo, a zadeva leti da je kar veselje, sploh ko sem popravil nekaj manjših napakic. Baje naj bi imeli na valjih ti motorji 84 konjev). Po ravnem sem se največ peljal okrog 190 z zimskimi gumami. Je zelo lahek, samo 950 kg in s športnimi fedri ga je pravo veselje vozit čez ovinke. Predelal sem že par stvari kot so 14'' OZ superturismo (večje niso za moj okus in za 75 konjev), Eibachovo vzmetenje, par stvari oblekel s črno folijo, nek poceni nastavek za izpušno cev in števec z obratomerom. Karoserijsko je identičen evotu 4ki -> razen plastik... in je sama predelava na evota dokaj enostavna. Poleg delov od evota bi rabil samo drug tank za bencin

Motorizacija bo skoraj sigurno močnejša čez nekaj časa, ker se pri tako poceni avtu to že splača

Najbolj me mika 1.8 16V iz Carisme (ne GDi), ki ima 116 konjev. To je že nekako zadovoljivo

Prvo pa bodo prišle gor večje bremze, ker so te VELIKO premajhne (236 mm.... hilarijozno) No, pa še nekaj slikic: