Napisal/-a colecutter To apr 28, 2009 5:05 pm
Po priporočilu našega forumskega kolega AudiQUATTRO-ta sem se odločil, da tudi jaz predstavim svoje vozilo. Izkoristila sva lep dan in posnela par fotk mojega, njegovega avta in nekaj skupnih...te pridejo na vrsto drugič.
Specifikacije avta ljubitelji avtomobilizma verjetno že poznate, zato ne bom izgubljal besed glede tega. V moji lasti je zdaj že malo več kot pol leta, tako da sem se ga že kar navadil, čeprav me zna še vedno presenetit in seveda vedno znova priklicat nasmeh na obraz.
Nad vozilom sem navdušen, sploh nad lego, ki je daleč najboljša od vsega, kar sem do zdaj vozil. Verjamem, da so zunaj tudi boljši stroji, ampak za ta denar mislim, da je konkurence malo manj. Verjamem, da bi bil s turbino še večja bomba, zato se mi zdi škoda, ker jo niso vključili v ta paket, ampak tudi tako je hiter, prehiter za naše luknjaste ceste ter radarje v grmovju.
Vozilo je trenutno še v originalu, druga so le platišča, ki pa sem jih zaradi dokaj dobre ponudbe preprosto "moral" kupit. Ker so 18" se nekaj voznih lastnosti izgubi, ampak ni krize. Ok če bi pa želel nekaj hitrejšega pa mora seveda ostat v 17" pa po možnosti lažja kvalitetna platišča z dobrimi gumami + seveda potem naslednja stopnja predelava podvozja z dobrim kompletom vzmeti in amortizerjev.
Mogoče v prihodnosti, če bo avto ostal doma, seveda po preteku garancije.
- Priponke
-

-

-

-

-

-

Zadnjič spremenil
colecutter, dne Pe maj 08, 2009 5:21 pm, skupaj popravljeno 2 krat.