avto je hyundai accent 1.5 90km
kupljen od prvega lastnika zraven sm dobiu racun ko je kupiu avto pa potrjeno servisno knjigo

uglavnm avto je res 1a

nacrti za prihodnost:odprt izpuh,lita platisca,olajsat vztrajnik,skrajsat prestavno rocico,nizanje

Technologic je napisal/-a:Iz kje je bil prej?
Kak ma hyundaj za v vzratno dat morš ka "gor dvignt"?
lepo rihtaj
abcabc je napisal/-a:Men je že ene 10x škrtnil menjalnik, ko ma tako tumpasto narejeno za prestavljat. Med 1 in 2 brzino je veliko free.
Drugače pa ma mal premehko podvozje moj, porabo imam do max.7 litrov drugače na ac 130km/h 6 litrov/100km, .....
je kar soliden avto Accent.
_furby_ je napisal/-a:dober avtek...pazi ga. meni je se zdej zal da sem ga prodal
most wanted je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Men je že ene 10x škrtnil menjalnik, ko ma tako tumpasto narejeno za prestavljat. Med 1 in 2 brzino je veliko free.
Drugače pa ma mal premehko podvozje moj, porabo imam do max.7 litrov drugače na ac 130km/h 6 litrov/100km, .....
je kar soliden avto Accent.
men je do zdej na vsakmu accentu lepo delu menjalnik, res pa da si na vsakem skrajšam prestavno razmeje+prestavno ročko, pa porabo imam tud 7, 8 litrov. Sm pa bil do zdej z vsakim accentom zelo zadovoln. Bl k ga tiščim, lepš dela
najjači je napisal/-a:Hyundai je zakon! Mam Lantro ze nekaj casa in samo jo tiscim. Kot pravis bol jo tiscis leps dela. Avto ti bo prej zgnil kot crknil. Res avtomobili so zakon,olje notr das in gasaaaa....
PS: Most Wanted,... un tvoj prešn accent k si ga mel je bil veliko gnil,zdej pa gnije dalje v ilirski bistrici,.... Sej ti mene full dobr poznaš.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov