Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Bavarc 318i 2001

Napisal/-a Technologic Po jul 13, 2009 8:19 pm

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slike so bolj tak tak ko se lih odpravljam na morje pa so špegli gor pa prikolca. Kupljen je bil lani februarja in je imel 70k km, pred tem je 3 leta stal ker je bil zaplenjen zaradi neplačevanja obveznosti, tako da smo drugi lastniki. Sedaj ima 80k km in razen tega da pije 8l na 100km ter da menjamo 2 kompleta gum na sezono ni stroškov. 1x se je samo sprožila neka lučka za airbag, ki pa je bilo posledica preveč "skakanja" po prednjem sedežu in se je snel varnostni kabel.

Ima
ABS
-ASR (najbolj srečen bi bil če bi se dalo izklopit 4 EVER! Ne da moram vedno ko sedem za volan)
-6x airbag
- meglenke
- 3.zavorna luč
- električni pomik prednjih in zadnjih stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- centralno zaklepanje
- centr.zaklep. z dalj. upravljanjem
- nastavljiv volan po višini
- servo volan
- avtoradio: LG
- vlečna kljuka
- blokada motorja
- 2.lastnik
- servisna knjiga / potrjena

Avto je bil po izgubi nesrečnega lastnika iz Italije ki ni zmogel odplačevati obveznosti uvožen v Slovenijo kjer je stal skoraj 3 leta, zato tudi takšni kilometri. Na barvi oz. laku ni niti ene hibe ali praske, motor je odličen, znotraj pa je ohranjen kot nov.

Je serijski razen avtoradio sem menjal za cd ker je original kasetar pa se je mudilo nisem dobil bmw avtoradia pa je nek aftermarket lg dober bil, drugače pa že čaka nov original z cd, noter smo dali tud ksenon kit z 8000K žarnicami-sveti brutalno :twisted:

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po jul 13, 2009 8:23 pm

upam da ti bo kdo stouku luci.
drgac pa velik varnih kilometrou
Ni vse res kar napišem

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Po jul 13, 2009 8:26 pm

abbe je napisal/-a:upam da ti bo kdo stouku luci.

Se več kot 200% strinjam

te luči oz. ponarejeni xenoni ki niso niti vredu po višini nastavljeni, mi že grejo pošteno na jetra...

pa kaj ne vidite drugač al kaj????

jaz mam navadne h1 žarnice, pa vidim čist lepo ( v novih lučeh ca. 2 leti, ker so stare bile zelo umazane, in krom je odpadal)...niti dolgih luči ne uporabljam no ja mogoče za opozarjanje pred policaji
Zadnjič spremenil vugy, dne Po jul 13, 2009 8:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Po jul 13, 2009 8:28 pm

Lep bmw :D luči pa le zamenjaj, ker zlo šajnajo :?

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jul 13, 2009 8:29 pm

Ne bo ,ker vLJ. se policaji že precej menda spotikajo ob to in te pride 420€ kazen +2X 32€ za tehnični (enkrat redni ki ga odredi policaj,drugi pa redni ko si odpravil napake)So se pa začel spotikat ob to ravno zarad takih ki na clear glass luči obešajo xenon ki potem prši svetlobo kot ulična svetilka...

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jul 13, 2009 8:31 pm

Brezskrbi so nastavljeni pravilno. Zanimivo nikoli mi nobeden ne poblinka pri mondeu ki pa mam malce preveč gor pa še tista razpršilna stekla so čist rumena da čist malo sveti pa vsak blinka.

Dokler nebo noben blinkal nebom nič menjaval.

Najbolj všeč mi je tist odtenek modre :twisted: :
Slika

Drugače se pa strinjam, naj mi zlomijo luči, ker jih je treba na tem avtu vsake pol leta polirat pa bi nove prav prišle. No bistvo je da še do sedaj enega niso motile in še nobeden ni poblinkal niti nobeden policaj ni nič rekel pa te ustavjo vedno ko vidijo mulca v takem avtu. Ne govorit na pamet, mene tud motijo tisti bedaki ki imajo luči v zrak nastavljene pa vozijo ko novoletne jelke, če pa so lepo nastavljene pa nobenega ne moti. Volk sit in koza cela.
Zadnjič spremenil Technologic, dne Po jul 13, 2009 8:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po jul 13, 2009 8:33 pm

xenon kit v navadni paraboli NEMOR BITI NIKOLI pravilno nastavljen pa lahko ti pises kar hoces.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jul 13, 2009 8:35 pm

če dobro razumem ste naredli 10k km pa skurli več kot 2kompleta gum? kaj jete gume?

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jul 13, 2009 8:37 pm

abbe je napisal/-a:xenon kit v navadni paraboli NEMOR BITI NIKOLI pravilno nastavljen pa lahko ti pises kar hoces.

Bistvo je da nobenega ne moti, niti policaja, ker če bi koga motilo bi mi kdo poblendal ali kaj rekel tako pa ni in to da moti imaš v glavi če ne vidiš v živo.

Drugače pa ja ko smo kupili avto smo kupili nove gume vse 4 pa smo potem mogli menjat pred zimo, sedaj pa spet grejo proti koncu zadnje pa sem zdaj za na morje dal sprednje nazaj zadnje naprej, ko pa pridem domov pa bo treba menjat ker je čisto malo profila. Rad se igram z izklopljenim ASR jem to je krivo.

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Po jul 13, 2009 8:37 pm

Tudi mene zanima zakaj menjate dva para gum na sezono?

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jul 13, 2009 8:40 pm

Zgoraj sem napisal. Preveč igranja z izklopljenim asr-jem. Ko so pa 1x tople pa jih požira vidno.

Na Racelandu v 2h urah skuri folk gume tak da ne vidim fore če jih mam pol leta. Prve je hitro požrlo tud zato ker so ble zimske pa po vročem asfaltu grejo ko sladoled.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po jul 13, 2009 8:45 pm

pa koliko avtomobilov imaš ti doma? najprej rihtaš mondeota (rja), pol odpreš temo o nakupu fieste. hkrati govoriš, da si nek avto prodal, pol spet tema o nekih rabljenih za okol jurja in mal čez. pol govoriš, da bi mel neko zrihtano modro fiesto. kmalu zatem o nekih polotih in ostalih mlinčkih.
poveš tudi za neko astro, ki ti ni všeč a je od babice, sedaj pa predstavljaš bavarca na poti na morje.
sem se zgubu čist. dej povej čigav je ker in katerega imaš ti oz. si ga prodal in ali si se že odločil katerega boš kupil?
pa brez zamere nisem mislil nič slabega ampak sem čist zgubu stik tok tem si odpru zadnje dva dni.
ker če je bavarc od staršev oz. dedka in babice potem povej pa odprimo temo: "vozilo mojih satršev, babic, dedkov, bratov, sestr itd..."

lep dopust želim pa še enkrat: nisem mislil nč slabega. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
lp

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po jul 13, 2009 8:48 pm

kuplonge kuriš na mondeu, na bmwju gume, haha, care :D

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jul 13, 2009 8:59 pm

abbe je napisal/-a:xenon kit v navadni paraboli NEMOR BITI NIKOLI pravilno nastavljen pa lahko ti pises kar hoces.
se strinjam sicer nastavljen je že lahko ampak kok pa prši je pa druga stvar.Sicer pa bojo tud na štajerskem policaji začeli srat počas .

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jul 13, 2009 9:04 pm

King1 tako je :lol:
Imamo tega bavarca, mondea, astro, en pa je bil začasno in je prodan.

Uradni lastnik je za bmw in ford oče, od astre pa babi tako imamo narejeno zarad popustov pri zavarovanju. Babi ne vozi avta zato mi ga je prepustila, oče večina vozi forda tak da mam zdaj večina bmw. Ford je bil moj prvi avto, ko še stari ni pusto bemfe vozit on že ve zakaj.

Ford je na pol prodan zato je treba najdit menjavo, če pa nebo prodan in mi človek pusti aro pa tolk boljše. V drugi temi pa iščem avto za v šolo, nebom vsak dan z bmw v MB kilometre nabijal pa pol parkiral sred ulice, astre ne maram in kdo ima tako astro ve o čem govorim. Za v šolo bom kupil fiesto če še bo tista modra, pozanimat se še moram glede homologacije ki nima nič urejene če je nebo pa moneo mk2 1.8
Zadnjič spremenil Technologic, dne Po jul 13, 2009 9:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po jul 13, 2009 9:06 pm

thanks za pojasnila ;) ;)
lepo se mej.
lp

Petersilj
Novinec

Napisal/-a Petersilj Po jul 13, 2009 9:09 pm

dnovak24 je napisal/-a:kuplonge kuriš na mondeu, na bmwju gume, haha, care :D

Če pa stalno sem pa tja vleče to nesrečno prikolico :D Očitno je res njegov avto, saj je ta prikolica v vsakem postu omenjana, neodvisno od avta. Je osrednja tema, tako pri Kaelu Seat, ko v vsakem postu napiše celo študijo o njih. Pa o materinem Sharanu, pa Audiju A6 od njenega lubija :lol:

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jul 13, 2009 9:11 pm

funny :lol:
če pa folk sprašuje o študijah.

lp

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Po jul 13, 2009 9:37 pm

x2 :D

pa itak ni čudno da se porabi 2 para gum na leto če pa zimske vozi 8)
posrečeni ste eni majkemi :P
VW golf IV

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po jul 13, 2009 9:41 pm

Technologic je napisal/-a:

Bistvo je da nobenega ne moti, niti policaja, ker če bi koga motilo bi mi kdo poblendal ali kaj rekel tako pa ni in to da moti imaš v glavi če ne vidiš v živo.

Pelji se z njim kakšno soboto po BTC-ju...presenečen boš,kako kmalu se bo našel policist,ki ga bo to motilo...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost