Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
CTC
Nov uporabnik

Opel Astra

Napisal/-a CTC Ne avg 23, 2009 12:04 pm

Eto prvo ljep pozdrav iz susjedne hrvatske.malo da Vam predstavim svoje vozilo.
Ovo je bilo moje prvo vozilo ali imao sam tolike nesrece s njim i na kraju me je tresnuo alkoholicar koji je imao 2,48 promila alkohola u krvi.
prije nesrece
Slika

i poslje
Slika
Slika
Slika

zatim sam uzao dana 01.05.09 Opel Astru iz 2001 godine
Slika
Slika

al naravno nisam stao tu nego sam narucio prvo gewinde, zadnje lampe, pa sad nedavno prednje devil eyes lampe. takoder tu su felge s vectre i muzika od helixa te radio alpine.

pa smo stavili felge s vectre borbet c 17x7,5 s gumama 205/40 (inace su srebrne al ja sam ih dao prelakirat)
Slika

pa su stigle gewinde
Slika
Slika

prednji kraj je spusten 9 a zadnji 6 centimetara
Slika

Slika

pa su stigle zadnje lampe
Slika
Slika

pa prednji znak u mat crno
Slika
slozeni visokotonci
Slika
boja
Slika
pa par ovak slikica
Slika
Slika
Slika
Slika

pa su stigle i prednja svijetla
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

i to je za sad sve

vise na www.cartuningcrew.net

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Ne avg 23, 2009 12:08 pm

Zelo lepa Astra! Tako prejsnja, kot zdajsnja.

Samo one audi-style luci mi niso vsec.
Srecno :hi
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne avg 23, 2009 1:41 pm

Svaka cast lepa je.
Samo luci bi mogle bit prez ledic.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne avg 23, 2009 3:41 pm

imaš zelo lepo astro in upam, da z njo ne boš imel istih problemov (nesreča) kot z vectro.
drugače pa čuvaj jo in veliko varnih kilometrov ti želim z njo.

p.s. men se pa ledice ful dopadejo.

lp

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne avg 23, 2009 3:55 pm

stvarno šteta stare vectre :? ..dobro si je sredio :tomidelej: ..a mogu ti reči da ni ova astra ti nije loša :D ..imaš pravi stil za rihtanje :P ;) ..samo tako napred i čuvaj je pa makar od "pijanaca" 8)

Lp

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Ne avg 23, 2009 4:03 pm

lepa je !!! sretno sanjom 8)

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Ne avg 23, 2009 5:39 pm

Meni pa sprednje luči super izgledajo. Na sploh je avto do sedaj z okusom urejen, edini minus so platišča. Že sam dizajn mi ni všeč, problematična pa je predvsem barva. Črna platišča z rdečim robom na gozdno zelenem avtomobilu :?:
Ali pobarvaj platišča v zeleno ali pa (še bolje) rob v zeleno. Pa zadnji logo tudi v mat črno.

Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne avg 23, 2009 10:58 pm

martin_krpan je napisal/-a:Meni pa sprednje luči super izgledajo. Na sploh je avto do sedaj z okusom urejen, edini minus so platišča. Že sam dizajn mi ni všeč, problematična pa je predvsem barva. Črna platišča z rdečim robom na gozdno zelenem avtomobilu :?:
Ali pobarvaj platišča v zeleno ali pa (še bolje) rob v zeleno. Pa zadnji logo tudi v mat črno.

Slika

+1

Lepa. In tudi sam sem mnenja, da so luči ok. Pa mene tudi moti predvsem tist rdeč rob na platiščih. V barvi avtomobila bi bilo bolje če že mora biti rob v drugi barvi. Zelena pa rdeča nekako ne gre skupaj.

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Ne avg 23, 2009 11:06 pm

Lepa astra :) ..so mi všeč sprednje kot zadne lučke, pa tudi felne dobro pašejo na avto, kr tako naprej..

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Po avg 24, 2009 7:57 am

Dobro si zrihtal astro, prednji žarometi so zakon, so pa verjetno dragi ko žafran. Kako je pa avto kaj vozljiv, zdaj ko imaš spredaj 9cm dol ?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 24, 2009 8:09 am

Lepa astra morm priznat tut feltne so mi všeč ampak zakaj za vraga vsi hočjo kopirat AUD-ija in met enake luči.S5 ena modna muha,ki pa upam,da bo kmal za nami,ker tole je pa že absurd vsi hočjo nekoga kopirat.Ker drugače so mi te luči na audi-ju zlo lepe na drugih avtih pa žal ne.
Pa btw lep pozdrav na forumu
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo Po avg 24, 2009 8:18 am

včasih lexus in lambo zdaj audi pa še kaj...

Uporabniški avatar
jesenik
Novinec

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a jesenik Po avg 24, 2009 8:29 am

seat je napisal/-a:Lepa astra morm priznat tut feltne so mi všeč ampak zakaj za vraga vsi hočjo kopirat AUD-ija in met enake luči.S5 ena modna muha,ki pa upam,da bo kmal za nami,ker tole je pa že absurd vsi hočjo nekoga kopirat.Ker drugače so mi te luči na audi-ju zlo lepe na drugih avtih pa žal ne.

Ne gre se za kopiranje AUDI-ja. gre se za okus vsakega posameznika. Vsak rihta avto zase, po svojem okusu in pa koliko finance dopuščajo. pravtako jaz. =)

Kaj pa lastniki vozil z Angel Eyes lučmi?...... a tudi vsi kopirajo BMW-ja? mislim, da jim je to všeč, in se ne gre le za kopiranje.

off:
Če bi meni bla všeč vlečna kljuka od fičota, bi jo namontiral in bi se požvižgal na mnenja drugih =) a bi potem tudi kopiral fičota?? =)

LP
;)

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Po avg 24, 2009 9:02 am

seat je napisal/-a:Lepa astra morm priznat tut feltne so mi všeč ampak zakaj za vraga vsi hočjo kopirat AUD-ija in met enake luči.S5 ena modna muha,ki pa upam,da bo kmal za nami,ker tole je pa že absurd vsi hočjo nekoga kopirat.Ker drugače so mi te luči na audi-ju zlo lepe na drugih avtih pa žal ne.

Aja na audijih so ti kul, na drugih avtih pa ne, to pa so traparije. Tele zgledajo čisto kul, ker so res taprave led luči, ne neke pa pol ponaredek cenene, ampak zgledajo kot one na audijih. Pa ne govori da je s5 modna muha, ker je eden najlepših kupejev kar je bilo kdaj narejenih.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 24, 2009 12:58 pm

Lej nisem reku,da niso lepe na AUDI-ju so mi carske me pa morm priznat pač moti,ker ena firma neki nardi proizvajalci styling opreme pa navalijo.Lih tko bo kot z lexus lučmi.Na lexusu so carski pa na mazdi recimo tudi na vsak avto pa ne pašejo pa,da ga j**eš.Ta astra mi je lepa sprednje luči mi pač ne sedejo ane.
Lih tko kt teb neki ne sede na mojmu avtu pa si nič ne morem pomagat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CTC
Nov uporabnik

Napisal/-a CTC Po avg 24, 2009 1:53 pm

eh felge ostaju takve za sad jer mi se ih enda skidat i slagat recimo zeleni rub ili nekaj drugo. uzivo je ok, barem razbija monotoniju.
a prednje lampe? hmm htio sam crne lampe, da budu u stilu felgi i zadnjih pa mi je izbor bio angel ili devil eyes. angel eyes imaju svi a ovo mi je 5 puta ljepse. uzivo je bolje nego na slikama. al svako ima svoj ukus.
sad je u planu jos da zatamnim stakla, polakiram kvake,lajsne i pragove, yenon te neki auspuh.

kak se vozi? hm ko karting je, osjecaj za volanom je super, ali se osjeti svaka grabica, tj jako tvrd je auto.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Po avg 24, 2009 1:58 pm

Dobre slike si naredo 8)

dox
Novinec

Napisal/-a dox Po avg 24, 2009 2:09 pm

zelo lepa astra! z lučkami pa si z obojnimi trofo. :tomidelej:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po avg 24, 2009 2:17 pm

Full lepa.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po avg 24, 2009 2:20 pm

lepa astra. Razlike pred gewindami in po je ogromna 8)
lučke pa niso tak napačne.

p.s skidaj okvire od tablice 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov