No pa začnimo:
-najprej sem kupil Astrico v takem stanju:

-nabavil zadnje luči

-se malo poigral z ozvočenjem iz prejšnjega avtomobila (kondenzator toxic 1F, ojačevalec toxic 2x1000W max , infinity 120.3se 1200W max in vse skupaj pritrdil na Alu solzasto plato)

-si omislil lita platišča dimenzije 7.5Jx16" (zaradi problemov z homologacijskim kartončkom

- potem sem po dolgotrajnem vztrajanju po pridobitvi homologacijskega kartončka in pa skakanja iz enega na drug konec slovenije končno pridobil duplikat izjave o skladnosti, in mirne duše lahko šel zatemnit stekla

-kmalu za tem (kolikor so dopuščale finance zaradi "recesije") nabavil Devil Eyes-e in masko brez znaka

-zraven tega sem se kar zelo trudil z ročnim poliranjem in čiščenjem, kolikor je le vreme dopuščalo

-zaradi vsebolj vročih dni sva z kolegom vgradila ročno klimatsko napravo :P

-klub temu, da je avto že bil znižan, se mi vožnja skozi močne ali hitre ovinke po slabi cesti ni dopadla. avto je bil do ene mere trd, ampak problem je bil pri nestabilnost zaradi zibanja. tako sem prišel do zaključka, in nabavil po višini nastavljivo "podvozje"-Gewindefahrwerk znamke TA-Technix , in jo spustil, kolikor se le da ( potrebno še je malo prirediti koloteke, in nabaviti krajše končnike stabilizatorja, potem pa še gre malo nižje)

-izdelal sem tudi sredinski izpušni lonec iz INOX 1.4301 (izpušni kolektor je še v planu)

--------------------------------
In to je zaenkrat to. Plani še so..... ampak pod pokrovom motorja.
Upam, da vam je bila moja predstavitev všeč, in se za vse pohvale, graje in pa predloge že v naprej zahvaljujem.
LP, Dejan