Ibiza_C-u-p-r-a je napisal/-a:heheh tle model avto predstavlja ti pa o bajti sprašuješ....![]()
![]()
drugač pa fajn clio sam k je 1.2
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
gaši je napisal/-a:Zelo lepo si ga spremenil, mogoče bi sprednji gumjast podaljšek bolše zgledal če bi bil črn, pa šarki na strehi mi tud ne potegne nekak, zdaj če spredaj ne bi bilo antene bi bolše zgledal..no pač stvar okusa..zakaj pa bi celjusti in bobne barval na modro? nebi raj kako drugo barvo..aia pa malo še poslikaj notranjost
..fajn rihtaj dalje.
AVX je napisal/-a:aha za tebe se je [lo tam v photoshop kategoriji. Ko je mislim, da en tvoj kolega spraševal, če bi lahka dali gor tomasonke. Ja lepi je. Edino kar bi res moral, je pustiti tisti gumjasti podalšek v črni. Bajta je pa tut lepa, samo naša je večja hehe
AVX je napisal/-a:Poleg tega, da bi pustil podalšek črn in ne srebrn, bi še jaz napise dol pobral. To bi pa praktično bilo vse kar bi na avtu naredu. Brez kakšnih ekstremnih posegovČe bi pa šev v ekstrem je pa pol tak khm, ja
Malo morje idej
MacTron je napisal/-a:zerozero: off: Eno vprasanje, v kolikor uporabljas 2 nicka bo eden zbrisan...
Delas popolnoma enake napake kot marcy (zgoraj editirano)
explain
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=71746
zerozero je napisal/-a:to je pa kolega za moj avto uprašu zgleda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost