Barracuda1 je napisal/-a:Jaz pa mislim da cena ni bila višja od 15.000$. Pa naj pove Tom, da vidimo kdo je bil bližje. Drugače pa sem šele zdaj pogledal slike do konca, ja. Pa to je vseeno mopar :P
To je drugač chrysler-jeva mašina.
lenivec je napisal/-a:kaj ma zadeva G meter v armaturki al kaj je tisti križec?
mihaing je napisal/-a:Drugače to ni mopar, ampak ima edelbrockov motor kar ni isto. Cena po moje ni bila višja od 20.000USD se pravi z prevozom in omologacijo okoli 27.000EUR.
Barracuda1 je napisal/-a:E, se mi je zdelo, ker nekaj časa spremljam tele zadeve in če ni v nulo top restavriran, kar tale ni (natrgana klop, par kozmetičnih popravkov...), niti ni to tak drag špas, glede na to kaj bi dobil v Slo za tak denar od oldijev...
lisko je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:kaj ma zadeva G meter v armaturki al kaj je tisti križec?
Po moje samo znak za prazen prostor....avto pa ni da nima....motor je bolj lep za pogledat kot moj ki je bil popolnoma razstavljen in očiščen....Priznam da sem fauš :P
V kerem mestu v SLO pa se bo tole nahajalo?
Barracuda1 je napisal/-a: Hotel sem pa samo omeniti to, da če bi bil interior nov, pa vse v nulo kot novo, bi se mu pa cena takoj podvojila to sem mislil. Pol je že boljše da si sam to počasi rihtaš doma... Tak da se splača kupt ne glede na par pomankljivosti :P
8AK je napisal/-a:hmm kaj se pa da iztisnit iz tega 318, če recimo predelaš izpuh in rukneš gor six pack al pa 4 barrel frgazr(je)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov