Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

KIA PRO CEED

Napisal/-a zoky7 To apr 06, 2010 10:00 am

Lep pozdrav!
Sem novi uporabnik in bi rad predstavil moj konjiček. Imam Kio Pro Ceed 1.6 crdi 116KM sports pack (vsa oprema) z original Kia podaljski. Ima tudi distancnike za boljso lego vozila na cesti. V planu imam drgač zamenjat alu platišča in mogoče še znižat podvozje... Če ima kdo kakršnkoli predlog pri avtu, naj kr pove... ;)

Komentarji zaželjeni!

Spodaj so se slike...
Priponke
PB040542.JPG
PB040544.JPG
PB040543.JPG
Zadnjič spremenil zoky7, dne Sr apr 07, 2010 1:00 pm, skupaj popravljeno 5 krat.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To apr 06, 2010 10:03 am

Lepa pro_ceed sploh pa bela barva ji sede.Čeprav jih je malo preveč že na cesti v beli barvi a vseeno ji paše.
Maš kake plane za v naprej.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To apr 06, 2010 10:05 am

ta bela barva zelo kriči po ksenonu :D :D lepa veliko varnih km :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 To apr 06, 2010 10:08 am

seat je napisal/-a:Lepa pro_ceed sploh pa bela barva ji sede.Čeprav jih je malo preveč že na cesti v beli barvi a vseeno ji paše.
Maš kake plane za v naprej.

Nekaj imam ja... Mogoce bi jo se malo spustil in zamenjal platisca...pa se veliko malenkosti je ja...:)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To apr 06, 2010 10:14 am

No da bi le ostalo pri malenkostih,ker upam,da je neboš preveč nakrenclav.Feltne pa lepo v 18" ali 19" pa v črno barvo pa si zmago ded.
roberto-82 upam,da imaš v mislih original xenon,ker aftermarket kiti so u k**cu
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

vrbnjak
Nov uporabnik

Napisal/-a vrbnjak To apr 06, 2010 10:18 am

Lepa Kia :D Kolega ma isto in je odlična... En v Ljutomeru ma 2.0 črno.. Clean look naprej in odzadi... Veš kak je huda!!!!! črne feltne in je to to :)

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 To apr 06, 2010 10:26 am

Sam trenutno newem, ce bi ga znizal, ker bi po mojem misljenju bil prenizek, ker ga znizajo dodatno se spojlerji vsi, ki jih imam...

Valjo
Novinec

Napisal/-a Valjo To apr 06, 2010 10:27 am

seat je napisal/-a:roberto-82 upam,da imaš v mislih original xenon,ker aftermarket kiti so u k**cu

ne obstaja original xenon za pro ceed-a ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To apr 06, 2010 10:28 am

Vrjem,da zgledalo bi bombastično,če bi ga znižal.In pa tut drugi mamo nizke avte pa morm rečt,da nikjer še nisem počihal.

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 To apr 06, 2010 10:28 am

vrbnjak je napisal/-a:Lepa Kia :D Kolega ma isto in je odlična... En v Ljutomeru ma 2.0 črno.. Clean look naprej in odzadi... Veš kak je huda!!!!! črne feltne in je to to :)

Ima isto, z istimi spojlerji original od kie? a ima dodatno spusceno? Rad bi jo videl, jo ima kje tu na forumu...zelo me zanima, ker nisem videl se nobene iste k moje...

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To apr 06, 2010 10:42 am

zoky7 je napisal/-a:
vrbnjak je napisal/-a:Lepa Kia :D Kolega ma isto in je odlična... En v Ljutomeru ma 2.0 črno.. Clean look naprej in odzadi... Veš kak je huda!!!!! črne feltne in je to to :)

Ima isto, z istimi spojlerji original od kie? a ima dodatno spusceno? Rad bi jo videl, jo ima kje tu na forumu...zelo me zanima, ker nisem videl se nobene iste k moje...

Uporabnik @ MatejW (če se ne motim) ima Kio Pro_Cee'd spuščeno in z 19'' platišči. Nisem pa prepričan, če ima podaljške.

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 To apr 06, 2010 10:46 am

Matey_ je napisal/-a:
zoky7 je napisal/-a:

Uporabnik @ MatejW (če se ne motim) ima Kio Pro_Cee'd spuščeno in z 19'' platišči. Nisem pa prepričan, če ima podaljške.

LP
Matej

Vem kateri avto mislis, sem ga ze videl...ima ja 19 col in spuscen je pravtako, vendar nima teh podaljskov...je pa zelo lep moram rec...;)

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 To apr 06, 2010 11:19 am

Res zelo lepa pro ceed. Samo jaz bi dal raje bele felne gor, tako kot jih ima uporabnik MateyW. Po mojem mnenju bi bolj pasale kot pa črne. Drugače kakšne imaš pa še kaj plane, ker si omenil da jih ima kar nekaj?

LP

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 To apr 06, 2010 11:27 am

PIKSNA007 je napisal/-a:Res zelo lepa pro ceed. Samo jaz bi dal raje bele felne gor, tako kot jih ima uporabnik MateyW. Po mojem mnenju bi bolj pasale kot pa črne. Drugače kakšne imaš pa še kaj plane, ker si omenil da jih ima kar nekaj?

LP

Zivjo. Newem glede planov, razmisljam o nizanju z eibach fedri in z 18 col feltnami. Potem bi si dal notri en woofer, zamenjal bi pozicijske luči in lučke za osvetlitev tablice( bela led barva). Mogoce bi zamenjal radio, in bi dal nekaj takega kot ima uporabnik rey. Tako da newem se cisto, kaj bi lahko se kaj naredil...

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To apr 06, 2010 11:28 am

Lep, lep :D Če bi bile feltne večje, bi tudi podaljški prišli bolj do izraza.
Drugače je pa lep ;)

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 To apr 06, 2010 11:29 am

BBS je napisal/-a:Lep, lep :D Če bi bile feltne večje, bi tudi podaljški prišli bolj do izraza.
Drugače je pa lep ;)

tudi sam mislim tako;)

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW To apr 06, 2010 11:35 am

Matey_ je napisal/-a:Uporabnik @ MatejW (če se ne motim) ima Kio Pro_Cee'd spuščeno in z 19'' platišči. Nisem pa prepričan, če ima podaljške.

LP
Matej

Moj je brez podaljskov,...

Drugace pa je zanimiv. Mas kako sliko od zadaj?

Ena z istimi podaljski, in z belimi felnami,...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To apr 06, 2010 11:37 am

Meni je lepša brez teh podaljškov.
Mi ne potegne s podaljški... moje mnenje.

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Napisal/-a zoky7 To apr 06, 2010 11:56 am

MatejW je napisal/-a:
Matey_ je napisal/-a:Uporabnik @ MatejW (če se ne motim) ima Kio Pro_Cee'd spuščeno in z 19'' platišči. Nisem pa prepričan, če ima podaljške.

LP
Matej

Moj je brez podaljskov,...

Drugace pa je zanimiv. Mas kako sliko od zadaj?

Ena z istimi podaljski, in z belimi felnami,...
Slika

da ti najprej povem mas zelo lep avto...;) Nazalost od zadaj nimam nobene slike. Tale avto mi je pa zelo všeč, mislim da bi bilo res dobro bele feltne dat gor. kje si pa najdu to sliko??? je se kaj?

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW To apr 06, 2010 12:00 pm

zoky7 je napisal/-a:da ti najprej povem mas zelo lep avto...;) Nazalost od zadaj nimam nobene slike. Tale avto mi je pa zelo všeč, mislim da bi bilo res dobro bele feltne dat gor. kje si pa najdu to sliko??? je se kaj?

Hvala,... ce bi blo vec financ, bi se lahko bil lepsi ;)
Sliko sem naso na netu,... vec jih nisem zasledil od tega avta :S

Ene normalne felne, z pravo colo, pa malo spustit, pa je to to ;)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 49 gostov