Najprej hvala za vse pohvale

Zal sem biu za RS- malo prekratek, ker imam trenutno še druge stroške - urejanje stanovanja, kaksno potovanje,.... bo pa to ''daily car'' se pravi da bom znjim prevozi letno cca 25k km. Pa se zavarovanje je cenejše..
Od opreme ima Avtomatsko klimo, tempomat, senzor za dež, luči za ovinek, Avtoradi z BT povezavo ... nisem pa vzel ESP-ja, ker sem ga imel pri prejšnjem in preveč ''bremza'' avto - sicer zelo uporabna zadeva !
Vožnja: Ja res ni nek poskočnež, sploh do 4k u/min je bolj len.. naprej pa ''woo hoo''

Sploh pa zvok, čeprav ga čez 6000 U/min še nism stisnil. Malce še zaradi ''neulafanega'' ?? motorja, predvsem pa iz navade ker sem prej vozil dizla

Avto ima v 6. prestavi pri 110 km/h cca 3000 U/min, bom še sporočil za pri 130, 150... je pa zelo dober menjalnik ( ne vem če je isti kot pri RS-u ? ).
Podvozje je precej trdo - nisem pričakoval, se mi pa zdi da avto ni kaj dosti nižji od običajnih ? Feltne so 16col, čeprav optično ne zgledajo..

bom pa ob priliki pomeril višino pa javim. Po ovinkih se pa noro pelje, sploh v primerjavi z navadnim- zelo malo nagibanja + sedeži naredijo svoje - pri hitri vožnji skozi ovinke se ni treba držati za volan in ostale dele avta

Mogoče pridem kdaj na racelnd probat, če bo kakšna primerna kategorija da ne bom skos v napoto
Plani : mogoče črna streha (folija)? še prej pa akustika - obdržal bi rad originalni radio. Še nisem preverjal kaj se da narediti - zvok je obupen, sploh če si navajen kvalitetnega sistema

. Za feltne bi pa verjetno moral nižat, sploh pa s 17'' ne vem če bi kaj pridobil ? Vožnja je pa že sedaj precej ''trda'' po teh cestah za vsaj 80 km na dan...
Slike pa še pridejo tekom tedna, mogoče tut kak video