pinjas; to da po mestu ''kruzam'' ne pomeni, da se avto nč ne tišči

Je res, da po AC vozim počasi(med 100-110) ampak to zato, ker mi je škoda avta, da bi ga brezpotrebe gnal na obrate samo za to, da bi iz točke A prispel na točko B kakšno minuto prej. Avtocesta ravno ni podlaga za adrenalin

Ko je pa razpoloženje tapravo in primerna cesta, potem pa se zavrti
Kar se tiče podvozja; vem in vrjamem, da bi bla bolj primerna izbira. Kolega iz Gorice ima podobno(belo z modrimi črtami) na tem podvozju(bilstein+eibach). In ker nisem hotel, da ima nekdo isto podvozje kot jst v istem mestu(:p) je bla KW edina izbira. Okej, lažem--hotel sem avto čim nižje, ne hardcore ampak nižje kot eibach. Izbira bi bla le HR uzmezi z bilstein ampak to pomeni, da bi moral kupit nove vzmeti + nove amortizerje in bi se zato cena premaklnila še višje kot je KW. (+ to, da mi ne bi blo ušeč imet isti avto pa istem podvozju kot kolega).
alanq4; glede konjenice ne vem. Enkrat sem poskusil proti navadi hondi vti(in je ostala zadi). Prav tako predelana vti in fabia rs(rsr čip tuning okoli 170bhp). Jst mislim, da se vrtim okoli 165bhp max 170. Ni neka cifra ampak v konbinaciji z težo in podvozjem, je rezultat dobr
GrEgEcN95; Hvala.